Eladó ház Isaszeg 245 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Isaszeg 245 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8012455
Referenciaszám: 1201
Frissítve: 5 hónapja

Isaszeg eladó családi ház 5+1 fél szobás: 114,9 millió Ft

114,9 millió Ft
468 980 Ft/m²
245 m²
Alapterület
1240 m²
Telek
5+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 363 564 Ft
Második évtől
476 697 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Leírás Főúthoz közel, aszfaltozott, csendes mellékutcában, kedves szomszédok között, kétgenerációs családiház, hatalmas terasszal, medencével, eladó! Eladásra kínálom Isaszegen, ezt a kétgenerációs, kétszintes plusz emelt tetőtérbeépítéses, családi házat. A házat 1985-ben építették egy 1240 nm-es telekre, beton alappal, tégla falazattal, zsindely fedéssel, hasznos alap területe a három szinten 190 nm. Elosztása a következő Földszint: előszoba, előterasz, előszoba, konyha, ebédlő, szoba, zuhanyzó szaunával, spejz, toalett, kazánház, lépcsőfeljáró az emeletre, es a hátsó kert felé egy hatalmas nagy fedett terasz. Első emelet: közlekedő, három szoba, fürdőszoba, toalett, erkély. Tetőtér: Amerikai konyhás nappali, egy egész, és egy félszoba, fürdőszoba toalettel. Az ingatlan nyílászárói kétrétegű termo üvegesek, redőnnyel felszereltek, a ház fűtése, melegvíz ellátása gázkazánnal megoldott, a hőleadás radiátorral történik. A földszint járólappal, az első emelet fa parkettával, járólappal, a tetőtér, laminált parkettával, járólappal burkolt. A tetőtéri lakás külön bejárattal is megközelíthető. Az első emelet, és a tetőtér is légkondicionálóval felszerelt. A földszinten egy helyiségben, beépítésre került egy szauna, és egy zuhanyzó. A nagy ház Energetikai besorolása „G” A hatalmas teraszt nagyon sok mindenre lehet használni, ezt mindenkinek a fantáziájára bízom, (nagyságából adódóan kialakítható egy grillező, sütögető sarok, tálaló szekrénnyel, mosogatóval, asztallal, paddal, hűtőszekrénnyel, így a kerti parti alkalmával nem kell a lakásba szaladgálni mindenféle fűszerért. A teraszról a gondozott kertbe jutunk, ahol a medence található. A kertben le van választva egy kis veteményes kert a többi rész tujával körbe ültetett, szépen füvesített. Az udvar viacolorral burkolt. Található még a telken egy kis házikó, melynek tetőtere beépített, 55 nm-es. A házikó, beton alapra épült, tégla falazattal, lindab lemez fedéssel. A kisház alsó szintjén van egy kis előszoba, egy amerikai konyhás nappali, és egy fürdőszoba toalettel. A házikó nyílászárói műanyag termo üveges, a bejárati ajtó műanyag biztonsági ajtó, járólappal burkolt, a melegvizet bojler szolgáltatja, a fűtése légkondival, illetve elektromos fűtőpanellel megoldott. A tetőtérben egy szoba került kialakításra, lambériázott, és linóleumos, külső lépcsőn megközelíthető. A kis ház Energetikai besorolása „I”. Az ingatlan nem szigetelt, rezsije fogyasztás után fizetendő. Nagyon sok lehetőséget rejt magában ez a házikó, jöjjön, el nézze meg, és alakítsa a saját ízlésére. Amennyiben van eladó ingatlana, köszönettel és tisztelettel vesszük, ha velünk dolgozik. Ügyfeleink részére, szükség esetén, ügyvédi hátteret, energetikai tanúsítványkészítőt, hiteltanácsadót és értékbecslőt tudunk biztosítani. Köszönöm, hogy elolvasta a hirdetésemet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1985
Erkély:
5 m²
Terasz:
40 m²
Energetikai besorolás:
G
Napelem:
Nincs
Átlagos rezsiköltség:
70 000 Ft/hó
villanygázvízcsatornaduplakomfortossaját parkolókertmedence

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 70 323 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 70 323 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY