Eladó ház Ipolyvece 91 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Ipolyvece 91 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8269371
Referenciaszám: 13364_bhv
Frissítve: 3 napja

Ipolyvece eladó családi ház 3 szobás: 14,7 millió Ft

14,7 millió Ft
161 538 Ft/m²
91 m²
Alapterület
974 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 46 513 Ft
Második évtől
60 987 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó a Börzsöny és az Ipoly találkozásánál, a Nógrád vármegyei Ipolyvecén autentikus parasztház! A ház építési évét az 1930-as-40es évekre becsüljük. Falazata valószínűleg kisméretű tégla, de előfordulhat vegyes falazat, amiről a jelenlegi tulajdonosnak nincs tudomása. Hasznos alapterülete 91 m2 statikailag jó állapotú, de kívül-belül felújításra vár. A közművek közül villany, víz, és csatorna is be van kötve . Konvektoros gázfűtés be van szerelve, de jelenleg nem használják. A gázóra jelenleg nincs felszerelve. A tető egyenes, 2 éve átlécezésre került. A keleti fekvésű házban elől jelenleg 3 szoba található, amik hagyományos folyosóról nyílnak, a hátsó szobából kamra nyílik. A szobák mögött szintén a folyosóról nyílik a konyha és a fürdőszoba, ahová 3 lépcsőfokon kell felmenni. Ez a régies megoldás azért lett így kitalálva, mert alatta van a pincelejáró és a két helyiség alatt a pince . Hozzá építve van még nagy méretű istálló és nyitott tároló. Az udvar másik oldalán 13 m2-es nyári-konyha van. Az otthon melegét jelenleg kandallókkal oldják meg. A meleg víz ellátás villanybojlerrel megoldott. Új villanyóra került felszerelésre. Nyílászárói hagyományos fából készültek. Az ingatlan 974 m2-es sík telken fekszik, per, teher és igénymentes. Mögötte külön HRSZ-on egy 1271 m2-es belterületi kert található, ami szintén megvásárolható. Az épület mindvégig megőrizte a hagyományos palóc építészet klasszikus jegyeit, Felújítását követően kellemes otthon, vagy vendégház esetleg hétvégi ház válhat belőle. A közelében már több hasonló házat nagyon szépen felújítottak. A faluban élelmiszerüzlet, óvoda, orvosi rendelő, gyógyszertár található. A vasútállomás kb.50 m-re, a buszmegálló 200 m-re van. Budapest 80km, Vác 40 km, Balassagyarmat 20km távolságra található. Ipolyvece a szlovák határ, az Ipoly folyó közvetlen közelében fekszik, kiváló kiránduló és horgászlehetőség. Az Ipoly–völgye természeti kincsekben bővelkedik, növény- és állatvilágát sok egyedi, ritka és védett faj gazdagítja. Lakói szorgalmas, dolgos emberek a bogyós gyümölcstermesztés hazájának tekintik . A község életét egész évben végig követik a különböző kulturális, hagyományőrző és sport rendezvények. Ha a természet csendjére, nyugalmára, kikapcsolódásra vágyik, itt megtalálja! A településen falusi CSOK igénybe vehető. Irodánk az alábbi szolgáltatásokkal segíti Önt az ingatlanvásárlásban: - Ingyenes hitelügyintézés - Földhivatali ügyintézés - Jogi háttér biztosítása - Energetikai tanúsítvány elkészítése - Értékbecslés - Ingyenes ajánlatküldés országos rendszerből, e-mail cím megadásával Köszönjük, hogy minket választ!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1935
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornakomfortosjó beosztásújó közlekedésűvilágoskamrapince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Roza Ildikó Buda House Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 269 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Roza Ildikó Buda House Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 269 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY