Eladó ház Inárcs 151 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Inárcs 151 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8257364
Referenciaszám: H491053
Frissítve: ma

Inárcs eladó családi ház 5 szobás: 94 millió Ft

94 millió Ft
622 517 Ft/m²
151 m²
Alapterület
755 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 297 432 Ft
Második évtől
389 987 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ha fontos tényező a rezsi, akkor a 0 Ft Tetszeni fog! -0 Ft villanyszámla -0 Ft fűtésszámla -0 Ft Üzemanyagköltség -0 Ft locsolási költség Ne a rezsire költsön! Budapesttől mindössze 20 percere Inárcson kínáljuk eladásra ezt a szép tágas családi házat 5 szobával, 2 fürdőszobával, 60 m2-es pincével , saját fúrt kúttal , napelemmel, hőszivattyúval és elektromos autó töltéssel. A 755 m2-es telken lévő ingatlan 1 percre van a távolsági busz megállójától, ahonnan 35 perc alatt Budapestre a Népligetbe érkezhetünk. Autóval 20 perc alatt érhető el a főváros így kényelmes alternatívát ad a budapesti munkavégzés és a vidéki élet összehangolására. A lakásba fedett teraszról érkezünk, ahol mindjárt hatalmas tér fogad. Az étkező és a nappali összesen 48 m2, ahol egyedi szinteltolás teszi különlegessé a térkapcsolatot. A délkeleti tájolásnak köszönhetően a ház egész nap természetes fényt kap, mégsem melegszik túl, a teraszfedés és az ablakok tájolása miatt. A földszinten található egy szoba, fürdőszoba és külön WC, amely összeköltöző generációk számára biztosít elkülönülő életteret, vagy akár dolgozószobaként is funkcionálhat. Az ablakos konyha mellett kamra is megtalálható, de ha ez nem lenne elég, 60 m2-es pince kínál szinte határtalan tárolási kapacitást. A tetőtérben 3 szoba és egy fürdőszoba kapott helyet. Minden szoba külön nyíló, így nagyobb családokban is biztosítható a személyes élettér mindenki számára. A loggia kényelmes méretű, innen nyílnak a tetősík alatt kialakított további tárolóhelyek. Az udvar parkosított, a locsolásra fúrt kút biztosítja a vizet. Fedett saletli alatt töltheti szabadban az idejét és garázsban tarthatja autóját, amit ha még nem tette, akkor biztosan elektromosra fog cserélni , mert az autótöltő már kiépítésre került, a napelem kapacitása pedig 20.000 Km-ig ingyen biztosítja a töltést az épület elektromos áram igényén felül. A ház 1993-ban Ytong falazóelemből épült. A tetőt időtálló Bramac cserép fedi. Felújításra kerültek időközben a fürdőszobák, 2 éve korszerű műanyag nyílászárókat építettek be, valamint egy 13 KW-os hőszivattyút és 14 KW kapacitású napelemet. Mindez Öné lehet egy 80 m2-es budapesti lakás áráért. Az otthona legyen egy jó befektetés! Annak érdekében, hogy más stílusban is láthassa a tereket, készítettünk Önnek néhány látványtervet a skandináv stílus jegyében . Jöjjön el, nézze meg és szeressen bele! Várom hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Geotermikus
Építés éve:
1993
Erkély:
7,5 m²
Terasz:
8,2 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaerkélyterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csányi Judit Otthon Centrum - XI. kerület - Gellért tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csányi Judit Otthon Centrum - XI. kerület - Gellért tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY