Eladó ház Hunya 66 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Hunya 66 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8288275
Referenciaszám: 674655
Feltöltve: ma

Hunya eladó családi ház 2 szobás: 10,5 millió Ft

10,5 millió Ft
159 091 Ft/m²
66 m²
Alapterület
1403 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 33 224 Ft
Második évtől
43 562 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Annak, aki falusi nyugalomra vágyik és egy szép házra Megtalálhatja ezt Hunyán, Gyomaendrődhöz közel Békéscsabától is csak 27 km távolságra. Az eladásra kínált ingatlan ebben a kis faluban található, ahol kisebb boltok, orvosi rendelő, gyógyszertár, óvoda és idősek klubja is van. Az 1403 m2 területű telken a 66 m2 lakóépületen kívül találhatunk egy 40 m2-es melléképületet, garázst, nagy udvart és a kertet. Az épületek felújításon estek át néhány évvel ezelőtt. Teljes víz és fűtésrendszer, valamint villanyhálózat csere történt. A vegyes falazatú lakóépületet alászigetelték, a nyílászárókat részben műanyagra cserélték és körbe csatornázták. A fűtést jelenleg vegyes tüzelésű kazán működteti, ami ocsu használatával nagyon kedvező, mindössze évi 60 000 Ft. De természetesen a fa tüzelés is lehetséges. Gázzal való fűtéshez csak egy gázkazán felszerelésére van szükség, mivel a gáz is bevezetésre került. A meleg víz ellátást egy okos bojler biztosítja. A lakótér kettő nagy szobából, konyhából, nappaliból, fürdőszobából és egy előszobából áll. A melléképületben három helyiség található: egy nyári konyha, egy kazánház és egy külön szoba, ami használható egy irodának, konditeremnek vagy bármilyen vállalkozásra. Az utca csendes, aszfaltozása 2025 év elejére esedékes, a csatornahálózat teljes kiépítése után, melynek a folyamata már elkezdődött. A telek körbekerített új lindab utcafronti kerítéssel. Kiváló lehetőségez az ingatlan kisgyermekesek, összeköltözők, vállalkozó szelleműek számára, akik itt egy megélhetési lehetőséget is kapnak a nagy kert által. De ha valaki csak nyugalomra és csendre vágyik és egy felújított, rendezett házat keres, itt megtalálja. További információért keressen telefonon, vevőink részére a szolgáltatásunk ingyenes.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
amerikai konyhateraszmelléképület

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Restály Éva Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 571 9
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Restály Éva Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 571 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY