Eladó ház Hosszúhetény 140 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Hosszúhetény 140 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8267457
Referenciaszám: HZ075567-4752442
Feltöltve: ma

Hosszúhetény eladó családi ház 4 szobás: 74,9 millió Ft

74,9 millió Ft
535 000 Ft/m²
140 m²
Alapterület
692 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 236 997 Ft
Második évtől
310 745 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Zengő lábánál Hosszúhetényben eladó egy 3 háló+ nappalis családi ház ,dupla garázzsal,melléképülettel közel 700 m2-es saroktelken!A ház szintenként 75 m2 a garázsból közvetlenül a lakótérbe jutunk,ahol nappali nagy terasszal, konyha,étkező, kamra és fürdőszoba található.A fa lépcsőkön keresztül az emeletre érkezünk, itt előszoba, fürdőszoba, 3 hálószoba helyezkedik el, két kisebb erkéllyel.Az összes nyílászáró műanyagra lett cserélve szúnyoghálóval, redőnnyel ellátva. Külső hőszigetelés is készült és a tető cserépfedést kapott. Felújításra került a konyha az ebédlő és az alsó szinten a beltéri ajtók is. Az ingatlan fűtése vegyes kazánnal és gázfűtéssel is megoldott ,illetve 2 db hűtő-fűtő klímával ellátott.A területen található még melléképület, mely 104 m2, itt szintén garázs, füstölő, 2 gazdasági helyiség is van konvektoros fűtési lehetőséggel, valamint egy műhely és egy tyúkól. A sarok telek nyújtotta előny,hogy a gazdasági épület akár utca felől megnyitható ,így a plusz fedett parkolási lehetőség abszolút biztosított.A faluban minden megtalálható óvoda,iskola, bolt,orvosi rendelő, gyógyszertár, benzinkút, dohánybolt, több étterem és épül a bölcsőde is.Az ingatlan tehermentes és viszonylag gyorsan költözhető.További kéréseivel és személyes megtekintésért várom hívását akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Egyéb kazán
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szecsődi Anikó Duna House - Pécs, Pécs Pláza Az iroda összes hirdetése
+36 30 995 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szecsődi Anikó Duna House - Pécs, Pécs Pláza Az iroda összes hirdetése
+36 30 995 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY