Eladó ház Hort 65 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Hort 65 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8147986
Referenciaszám: HZ080868
Frissítve: 21 napja

Hort eladó családi ház 3 szobás: 39,8 millió Ft

39,8 millió Ft
612 308 Ft/m²
65 m²
Alapterület
1369 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 125 934 Ft
Második évtől
165 122 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Hort központja mellet kiváló állapotú, 65 nm-es nappali + 2 szobás családiház 1369 nm-es telken.Az ingatlan 2008-ban, téglából épült, az előszobából belépve elénk tárul az amerikai konyhás nappali, ahonnan pár lépést téve kiülhetünk a teraszra egy fárasztó nap után. A konyha teljesen gépiesített, így a beköltözéskor nem kell bajlódni az új eszközök vásárlásával és a páraelszívónak köszönhetően a kellemetlen szagoktól sem kell tartanunk. A nappaliból nyíló 2 szobának köszönhetően van lehetőség gyerek szoba vagy dolgozó szoba kialakítására. A külön álló Wc és fürdőnek köszönhetően a reggeli készülődés is zökkenőmentesen történik.Az ingatlan tetőtere beépíthető, így kiváló lehetőséget biztosit azok számára, akik bővíteni szeretnék otthonukat. A felső szintre a víz és a csatorna fel van vezetve.Egy fedett garázs és egy fedett tároló áll rendelkezésre, melyek biztonságos parkolást és tárolást biztosítanak.Az ingatlanon belül megtalálható a víz, villany és csatorna, míg a gáz a telek előtt található és bevezethető.Az ingatlan hűtő fűtő klímával van felszerelve, így minden évszakban kellemes hőmérsékletet biztosít.Elhelyezkedés: Hort egy festői szépségű település Heves megyében, amely békés, nyugodt környezetet kínál lakóinak. A település infrastruktúrája jól kiépített, a közelben találhatóak óvoda, boltok és egészségügyi intézmények. Kiváló közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik, így könnyedén elérhetőek a környező városok és települések.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
2008
Erkély:
12 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Zsipi Márk Duna House - Szent Imre-kertváros Az iroda összes hirdetése
+36 30 268 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Zsipi Márk Duna House - Szent Imre-kertváros Az iroda összes hirdetése
+36 30 268 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY