Eladó ház Hódmezővásárhely 210 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Hódmezővásárhely 210 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8204276
Referenciaszám: 664460
Frissítve: 16 napja

Hódmezővásárhely eladó családi ház 6 szobás: 89,9 millió Ft

89,9 millió Ft
428 095 Ft/m²
210 m²
Alapterület
553 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 284 459 Ft
Második évtől
372 977 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Hódmezővásárhelyen, kertvárosi övezetben 210 m2 hasznos alapterületű családi ház. A téglaépület 1985 körül épült, nagyszerű tervezői és kivitelezői munka eredménye. A rengeteg üveg felület, a világos pasztell színek használata légiessé és harmonikussá teszi az egész házat. A belső terek félszintes eltolása, egyedi dinamikát ad az épületnek. Igazi otthon, ahol mindenkinek lehet saját privát szférája, de mégse elkülönülve, teljesen elzárkózva a családi élettől. A ház központi fűtését kombi Ariston gázkazán mellett egy vegyes tüzelésű kazán is biztosítja. 2012-ben a felújítás során kicserélték a külső nyílászárókat, és a tetőszerkezet is felújításra került. 2023-ban kicserélték a teljes konyhabútort, a padló és falburkolatokat a konyha helyiségben. Új kerítést került a telekhatárra, elektromos kapuval és új Hörmann elektromos garázskapuk lettek beépítve. Minden külső ablakra redőnyt szereltettek fel, és egy új nagy teljesítményű klíma is beépítésre került a felső szinten. Az összesen öt szinten 5 hálószoba található, ~29 m2 alapterületű nappali étkezővel és udvari terasz kapcsolattal. Két fürdőszoba, egy önálló Wc, két erkély, két gardrób helyiség biztosítja az 5 fős család kényelmét. Az alagsorban két férőhelyes garázs és kazánház található. Az 553 m2 alapterületű telken, fúrt kút és öntözőrendszer működik, az udvar parkosított. Az ingatlan remek elhelyezkedésű, a parkerdő mellett kellemes kertvárosias környezetben. Szeged autóval 20 perc, Vásárhely belvárosa 5 perc. Kerékpárúton iskola, óvoda könnyen elérhető távolságban helyezkednek el. Néhány információ az ingatlanról, ami segíthet a döntésben: - Telek: 553 m2 - Lakóingatlan összes hasznos alapterülete: 210 m2 - Alagsor: 40,60m2 - Földszint és félszint: 97,91 m2 - Emelet és félszint: 69,34m2 - ebből hasznos terület (1,90m feletti): 56,43m2 - 2 erkély és a fedett belső udvari terasz: 32,23m2 – ebből hasznos területnek számít : 16,11 m2 Az épület egyedi kialakítású, világos élhető terekkel, kellemes parkosított udvarral, szép környezetben, tökéletes választása lehet akár 5-6 fős családnak is. Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel várom hívását, a hét bármely napján. Ügyfeleink számára irodánk teljes jogi hátteret, adás-vétellel kapcsolatos térítésmentes jogi tanácsadást biztosít. Bank semleges hitelügyintézéssel, díjmentes hitelszűréssel és tanácsadással is hozzájárulunk, hogy megtalálja az ön számára legkedvezőbb megoldást.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1985
Energetikai besorolás:
B
gardróberkélyteraszklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sárainé Kovács Ágnes Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 742 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sárainé Kovács Ágnes Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 742 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY