Nem található kép
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 8244480
Referenciaszám: H490880
Frissítve: ma

Hévíz eladó családi ház 5 szobás: 214,9 millió Ft

214,9 millió Ft
955 111 Ft/m²
225 m²
Alapterület
885 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 679 981 Ft
Második évtől
891 576 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
CSAK AZ OTTHONCENTRUM KIEMELT KÍNÁLATÁBAN! Családok figyelmébe ajánlunk egy 225 m²-es, 5 szobás, kényelmes és energiatakarékos családi házat Hévíz nyugodt, mégis megközelíthető zöldövezeti részén.Kiváló elrendezésű, különleges kivitelű ingatlan, statikailag és szigetelés ügyileg kiváló állapotban van. Az egész ház frissen lett festve , a teraszok új burkolatot kaptak.Ideális választás többgyermekes család számára a tágas terekkel és kényelmi funkciókkal, minden igényt kielégít amit a család kívánhat . Ebben az otthonban mindenki megtalálja a saját helyét ! Az ingatlan főbb jellemzői: -Építés éve: 2009 - Telek mérete : 885 m2 - Falazat:30-as Leier tégla és 10 cm-es hőszigetelés - Fűtés/hűtés: Daikin Altherma 1-es levegő hőszivattyú, padló- és falfűtés/hűtés ,helységenként külön termosztáttal vezérelt ,így télen-nyáron kellemes hőmérsékletet biztosít az egész család számára - Kandalló: A nappaliban található kandalló meleg, családias hangulatot áraszt az egész házban. - Energiatakarékosság:Tetőn elhelyezett kollektor hozzájárul a használati melegvíz előállításához - Nyílászárók:2 rétegű műanyag szerkezetű, dió színű műanyag ablakok és színben megegyező redőnyökkel felszereltek -Energetikai besorolása: AA+ , alacsony fenntartási költséget eredményez -Vízlágyító rendszerrel felszerelt ingatlan - Kert: teljes átalakításon megy át , biztonságos és nagy helyet biztosít a gyerekeknek játszani -Teraszok:3 terasz, amelyek kiváló helyszínt nyújtanak közös családi reggelikhez vagy pihenéshez, a főbejárat felöli oldalon található terasz is elérhető a egyik teraszról panorámás kilátás nyílik a Keszthelyi-hegységre -Földszint : Előszoba, beépített bútorzattal, vendég wc , speiz , amerikai konyhás nappali-étkező, hátsó traktusban 4 szoba, gardróbszoba ,mosókonyha és 2 fürdőszoba található - Pinceszint: 2 férőhelyes garázs , Hörmann garázskapuval , gépészeti helyiség és egy nagy tároló LOKÁCIÓ Csodálatos zöld környezetben várja Önt a világon egyedülálló Hévízi gyógytó. A tó körül elterülő erdős parkok és a város védett növényvilága a nyugodt pihenés és gyógyulás záloga. A fürdőváros tiszta levegője és barátságos atmoszférája, az itt-élők v endégszeretet mind fokozzák a gyógyhatást. Élvezze egész évben akár a gyógyfürdő adta pozitív hatásokat! Kitűnő kávézók, mozik, éttermek és masszázscentrumok közelsége lehetővé teszik a maximális kikapcsolódás élményét . Keszthely 8 km, Zalacsány pedig 10 km autóút, ahol akár golfozásra is van lehetőség, Zalakaros 30 km. Hévíz-Balaton Repülőtér 15 km, Budapest pedig körülbelül 2 órányira elérhető az új M76-os autóútnak köszönhetően! Ez a minőségi ingatlan remek választás mindazok számára akik a modern kényelmet, alacsony fenntartási költségeket és gyönyörű környezetet keresnek. AMENNYIBEN FELKELTETTEM ÉRDEKLŐDÉSÉT , FORDULJON HOZZÁM BIZALOMMAL , VÁROM HÍVÁSÁT AZ ORSZÁG LEGNAGYOBB ÉS LEGELISMERTEBB INGATLANKÖZVETÍTŐ HÁLÓZATA NEVÉBEN!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2009
Terasz:
17,5 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár Henriett Otthon Centrum - Keszthely - Kossuth Lajos utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár Henriett Otthon Centrum - Keszthely - Kossuth Lajos utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY