Eladó ház Hévíz 600 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Hévíz 600 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8230887
Referenciaszám: HZ044079
Feltöltve: 13 napja

Hévíz eladó családi ház 7 szobás: 880 millió Ft

880 millió Ft
1 466 667 Ft/m²
600 m²
Alapterület
2000 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 2 784 474 Ft
Második évtől
3 650 940 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Hévízen, az erdő mellet, a tótól gépkocsival 5 percnyire, a Balatontól 15 percnyire, gyönyörű panorámával rendelkező, kétszintes luxusház eladó. Az ingatlan mind elhelyezkedésében, mind műszaki tartalmában, burkolataiban és interiőrjét tekintve is nagyon magas minőséget képvisel.A több mint 2000 nm-es telken található rezidencia összes nettó alapterülete közel 600 nm.A rendkívül költséghatékonyan megtervezett ingatlan fűtése napelemekkel (20 kW) került megoldásra. A közösségi helyeken padlófűtés, míg a hálókban mennyezeti fűtés található. A helyiségek hűtéséről Daikin klíma gondoskodik. 3 rétegű nyílászáróira motoros redőnyök kerültek. Fentieken kívül riasztó és vízlágyító is került a házba.Kertje öntözőrendszerrel ellátott. Igény szerint a szomszédos, közmüvesített, 1200 nm-es telek is megvásárolható.Az alsóbb szinten wellness részleg (szauna és jakuzzi kialakítással), 50 nm-es moziszoba, családi gardrób, mellett található egy kívülről is megközelíthető lakrész nappalival, hálóval, gardróbbal, fürdővel, kertkapcsolatos terasszal.A felső szinten pedig panoráma terasz mellett, tágas nappali-étkező konyharész és további 3 lakosztály (szoba-gardrób-fürdő), hall, fedett terasz és kiszolgáló helyiségek kerültek kialakításra.Udvarában fedett beállási lehetőség került kialakításra 4 gépkocsi számára, ahol elektromosautó töltése is megoldott, míg zárt garázsában további 2 hely található a gépkocsik számára.Rendelkezésre áll egy igazságügyi szakértő által elkészített értékbecslés is.Kérdés esetén kérem, keressen.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
2022
Erkély:
40 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Van
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mácsainé Tischner Henriett Duna House - Keszthely, Bercsényi Miklós utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 742 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mácsainé Tischner Henriett Duna House - Keszthely, Bercsényi Miklós utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 742 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY