Eladó ház Hévíz 132 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Hévíz 132 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8168690
Referenciaszám: H487522
Frissítve: 2 napja

Hévíz eladó családi ház 3 szobás: 49,9 millió Ft

49,9 millió Ft
378 030 Ft/m²
132 m²
Alapterület
2 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 157 892 Ft
Második évtől
207 025 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedves Érdeklődő! Az ingatlan, amit most eladásra kínálunk, egy sorház stílusú többszintes lakás, udvarral,Zala vármegyében, Hévízen található. Az ingatlan egy csendes és biztonságos környéken fekszik, nagyon kedves lakóközösségben, 4 lakásos , saját udvaros társasházban. Az ingatlan alapterülete 132 nm, és 3 szobával és 2 fürdőszobával rendelkezik. Tetőtere 50 m2 beépíthető. Az épület 3 szintjét kényelmes lépcső köti össze, lépcsőháza világos. Földszintet előtéren és szélfogón át közelíthetjük meg. Itt helyet kapott : előszoba, étkező, nappali, konyha és fürdőszoba. Az emeleten szintén kellemes társalkodó lett kialakítva. Innen nyílik a nagy szoba, saját, fedett, déli erkéllyel, egy másik szoba és a fürdőszoba. A tetőtérre ugyanez a lépcsősor vezet. Ahol a beépítéssel külön apartmant is nyerhetünk. Az összes közmű fel van vezetve. Az otthon melegét új, Baxi típusú, új gázkazán adja, meleg vizet villany bojler szolgáltat. A ház 1982 évben épült, praktikus kialakítás, nagy, világos terek jellemzik. A társasház udvara gondozott, sok sok virággal, dísznövénnyel szegélyezett. Tulajdon viszonyok rendezettek. Adás- vételt követően azonnal birtokba vehető. Az alaprajz és a megadott méretek tájékoztató jellegűek. A városban található a világhírű Hévízi-tó, Európa egyik legnépszerűbb turisztikai célpontja. Az ingatlannak köszönhetően az új tulajdonosnak lehetősége nyílik arra, hogy élvezze a környék szépségét és nyugalmát. Ha bármilyen kérdése van az ingatlannal kapcsolatban, kérjük, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Ügyfeleink bizalommal fordulhatnak hozzánk, és mi mindenben segítünk Önnek, hogy megtalálja az álmai otthonát. Várjuk jelentkezését! Üdvözlettel, Az Ingatlanközvetítő Csapata Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1982
Erkély:
6 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaerkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Somodi Linda Otthon Centrum - Keszthely - Kossuth Lajos utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Somodi Linda Otthon Centrum - Keszthely - Kossuth Lajos utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY