Eladó ház Hévíz 240 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Hévíz 240 nm
Hirdetéskód: 8081175
Frissítve: 3 hónapja

Hévíz eladó családi ház 3+2 fél szobás: 35,9 millió Ft

35,9 millió Ft
149 583 Ft/m²
240 m²
Alapterület
80 m²
Telek
3+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 113 594 Ft
Második évtől
148 942 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az ingatlan Hévíz egyik legkedveltebb részén, nagyon csendes helyen, autóval és gyalogszerrel is könnyen megközelíthető helyen, csupán 5-10 perc sétára a tófürdőtől található meg. Az épület méretét tekintve 3 x 80 m2-es (pinceszint, földszint, tetőtér), 1987-ben épült, téglaépítésű. Korának megfelelő állapotban van, felújítandó .A nyílászárók fából vannak, pala burkolatot kapott az ingatlan. A burkolat a földszinten és tetőtérben járólap. Zártkerti ingatlan, a lakóingatlan alapterületén kívül további telek ezért nem tartozik hozzá, lapostetős kialakítás esetén azonban felső szinti tetőterasz kialakítható. A pinceszintre természetes fény bejutása fénycsatornákkal megoldható, így itt is egy teljes értékű szint alakítható ki. Felújítási munkákban, átalakításban segítséget tud nyújtani a jelenlegi tulajdonos, aki építőipar területén dolgozik. A közművek közül a gázcsonk az épület falánál megtalálható, a többi közmű pedig az ingatlanon belül van. A fűtés azonban jelenleg is megoldott, villannyal történik. Jelenleg bérlők lakják az ingatlant, azonban komoly vételi szándék esetén akár 30 napon belül a teljes ingatlan kiürítésre és átadásra kerül. A szomszédjában lakóingatlanok és üzlethelyiségek, kiszolgáló egységek egyaránt megtalálhatóak. (pl. szálloda, apartmanház, étterem, kávézó, söröző, butik, autószerelő, kisbolt, stb.) Lakóingatlanként (apartmanház vagy magáncélú lakhatás ) vagy akár üzleti tevékenységre is hasznosítható.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Elektromos
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortoscsendesvilágosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 939 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 939 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY