Eladó ház Hernádkak 100 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Hernádkak 100 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8245185
Referenciaszám: M279977-4744503
Feltöltve: ma

Hernádkak eladó családi ház 3 szobás: 32,5 millió Ft

32,5 millió Ft
325 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
2200 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 102 836 Ft
Második évtől
134 836 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kihagyhatatlan ajánlat, IGÉNYES VEVŐKNEK, akik értékelik a minőséget, csendet, nyugalmat! Hernádkak, Belegrád A település legszebb részén, mintegy 2200m2-es telken egy 100 m2-es csúcsminőségben és teljeskörűen felújított három szobás, hatalmas konyhával rendelkező családi ház eladó. Az ingatlan felújítása idén fejeződött be, a telken gyümölcsfák, melléképületek, tárolók is megtalálhatóak. A hatalmas telekről ? amely rengeteg lehetőséget rejt magában ? gyönyörű a kilátás: zöldövezeti rész, és lovarda is a panoráma részét képezi, mivel a település végén található az ingatlan. A tetőtér beépíthető, ehhez az építési anyagok egy része már megvásárlásra került, illetve a bútorok egy része is a vételárat képezik. Az otthon melegét, Vaillant elektromos kazán biztosítja, (de a gáz is be van vezetve ), a hőleadás lap radiátorokon keresztül történik. A fürdőszobában épített zuhany található biztosági üveg zuhanykabinnal, masszázs panellal. Elérhető a három fázis is, mely ki van építve az ingatlanban. A mai világban ritka, valódi, együttműködő közösség jellemzi a települést. A hatalmas tereknek és az elosztásnak köszönhetően, több generáció részére is alkalmas a kényelmes lakhatás. A településen minden fontos szolgáltatás elérhető, de Miskolc is csak néhány perc autóútra található. Jöjjön el, és tekintse meg, garantáltan nem fog csalódni! Vevőink rendelkezésére állunk finanszírozási kérdésekben is OTP banki hátterünkkel! Hívása során kérem, hivatkozzon az M279977 referenciaszámra!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1945
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vadon Krisztián OTPip - Miskolc Corvin utca 1-3 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 243 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vadon Krisztián OTPip - Miskolc Corvin utca 1-3 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 243 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY