Eladó ház Hernád 240 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Hernád 240 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 8265790
Referenciaszám: H492044
Feltöltve: ma

Hernád eladó családi ház 5 szobás: 94,5 millió Ft

94,5 millió Ft
393 750 Ft/m²
240 m²
Alapterület
1262 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 299 015 Ft
Második évtől
392 061 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó vált egy szinte 240 nm-es önálló, újszerű családi ház Hernád csendes részén. Az ingatlant 2007-ben került átadásra, a tulajdonos saját magának építtette, magas minőségű anyagokból. A tetőtér beépítésével többgerenációssá is alakítható, de ebben az állapotában is 2 külön lakószint került kialakításra. A teraszról kialakítható az emeletre való feljutáshoz a lépcső. A családi ház egy 1262 m2- es saroktelken helyezkedik el, nagy terek, csend veszi körül. Két oldali kocsibeállóval térkövezett belső udvarral, valamint rendelkezésre áll egy öntözőrendszerrel ellátott parkosított kert, a háborítatlan nyugalomról a telek minden oldaláról körbekerített Lindab kerítés biztosít. Az utcafronti kerítès zsalukőből készült tömör fal, kétfelé nyíló nagykapuval ellátva. A gépkocsi parkolóhelyéről egy 30m2 garázs gondoskodik ami a pinceszinten lett kialakítva. A pinceszint vakolt, 38- as pincefalazó téglából épült, a födémet 6.60- as betongerendák közé rakott kerámiabélés testek biztosítják lépésálló hungarocellal szigetelve. A betongetendák duplán lettek egymás mellé rakva a nagyobb stabilitás érdekében, vasbeton koszorúba foglalva. Főfalazat: 44-es Porothem tégla, 5 cm-es Dryvit szigeteléssel A Padlásszint födémjét szintén 6.60- as duplán lefektetett betongerendák közé lerakott kerámia béléstestek biztosítják, vasbeton koszorúban foglalva. A Földszinten a meleget radiátoros központi fűtés garantàlja. Kissebb költséggel cserépkálya kiépítése is lehetséges, az ehhez tartozó kémény a padlászint belsejéig kièpített. A tetőtér beépíthető, a szükséges vezetékek előkészítve. A tető Bramac betoncseréppel fedett. A házfal nemesvakolatot, a lábazat terméskő borítàst kapott. A fa nyílászárok minőségi kivitelezèssel készültek, aluminium redőnyök védik az időjárástól. A bejárati acél biztonsági ajtó. Fűtés: gázkazán és vegyes tüzelésű kazán Elektromos hálózat 3x20 amper Belső terek: Pinceszinten: hasznos alapterülete 113 m2, amely tartalmaz 1 gk. tárolót + mosókonyha + wc + kazánház + közlekedő folyosó + főző helyiség + ebédlő + 2db tároló Földszint: A Földszint hasznos alapterülete (112 m2 + 21 m2) terasz. nappalit + 3 szoba + 1 étkezőt + konyhát + fürdőt + wc + szélfogót + 2 előszoba Budapest az M5-ös autópályán gépkocsival 30-35 perc alatt elérhető, illetve kitűnő a vonat közlekedés is. Iskola,óvoda,bölcsőde,gyermekorvos,fogászat,èlelmiszerboltok,önkormányzat,posta,bankautomata,kávézó,park,művelődési ház a 500m - es közelségben. A környék nyugalmat áraszt, a béke szigete. Ajánlom fiatal családoknak, pároknak, akik családalapításban gondolkodnak, több generációs összeköltőzőknek, akiknek fontos a nyugalom, a nagy terek, biztonság és a nyugodt életminőség.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2007
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szécsi Tünde Otthon Centrum - VIII. kerület - József körút Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szécsi Tünde Otthon Centrum - VIII. kerület - József körút Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY