Eladó ház Héreg 84 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Héreg 84 nm
+1 fotó
Hirdetéskód: 8262465
Feltöltve: 2 napja

Héreg eladó családi ház 3 szobás: 60,5 millió Ft

60,5 millió Ft
720 238 Ft/m²
84 m²
Alapterület
1027 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 191 433 Ft
Második évtől
251 002 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Rendelje meg házát még idén! Európai minőségű álomotthon! Tervezéstől beköltözésig egy kézben minden, profi kivitelezés a piacvezetőtől. Szerződéskötéstől 6 hónapon belül kulcsrakész, magas műszaki tartalommal, rögzített árral és határidővel. Legalább „A+” energetikával, alacsony működési költségekkel. Ez NEM könnyűszerkezet – ez Liapor! Héreg 1027 nm telken, egy „Molli” ház lehet álomotthona! MOLLI Bruttó terület: 84 m2 Nettó terület: 68m2 Szintek száma: földszintes Hálószobák száma: 2 A ház ára emelt fűtéskészen: 45.700.000,- Ft + 5% ÁFA A meghirdetett ár tartalmazza a konkrét telek ( 12,5M Ft), és a konkrét ház „emelt fűtéskész” kiviteli árát, valamint az 5% ÁFA tartalmat (48M Ft) A részletes műszaki tartalmat kérésre megküldjük. A CSOK+ és banki hitelek (akár egyedi kamatokkal) igénybe vehetők, teljeskörű ügyintézéssel, tanácsadással. A MEGHIRDETETT HÁZAT, VAGY MÁS TÍPUSTERVEINKET (közel 50-ből választhat!) AZ ÖN TULAJDONÁBAN LÉVŐ, VAGY ÖN ÁLTAL VÁLASZTOTT TELEKRE IS MEGÉPÍTJÜK! A ház megjelenése személyre szabható, ezért kérjük, egyeztessen tanácsadónkkal . Ha az önerőhöz a meglévő ingatlanát el kell adni, partnereink révén ebben is tudunk hatékonyan segíteni. A személyre szabott megoldásokért, részletekért, fizetési ütemezésért keressen mielőbb! Várjuk egy kávéra irodánkban!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2025
Energetikai besorolás:
A+
villanyvízcsatornaösszkomfortoskocsibeállókertjó beosztásúamerikai konyhaszigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár Zsolt HOMES4YOU Az iroda összes hirdetése
+36 30 188 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár Zsolt HOMES4YOU Az iroda összes hirdetése
+36 30 188 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY