Eladó ház Héhalom 100 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Héhalom 100 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8176470
Referenciaszám: H341866
Frissítve: 16 napja

Héhalom eladó családi ház 4+1 fél szobás: 12,5 millió Ft

12,5 millió Ft
142 045 Ft/m²
100 m²
Alapterület
1977 m²
Telek
4+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 39 552 Ft
Második évtől
51 860 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Párok, családok, gyermeket tervezők FIGYELEM! - Nyugodt falusias életre vágytok Budapesttől alig 40 percre, Hatvan közelében? - Kedves, rendszerető lakossággal rendelkező faluban vennétek házat? - Téglaházat szeretnétek egy parasztház áráért? - Nem riadtok vissza a felújítástól? - A család igényeit szem előtt tartva, hosszú távú terveitek szerint kialakított házban éreznétek jól magatok? - Még nem használtátok ki a Falusi CSOK lehetőségeit? - Tervezitek felvenni a Babavárót? Ha igen, akkor ez a nettó 88 nm-es felújítandó családi ház Nógrád vármegyében, Héhalom főutcáján most akár a tiéd is lehet. Műszaki tulajdonságok: Összközműves, terméskő alapra, kő lábazattal, TÉGLÁBÓL épült, salakbeton födémszerkezetű ház. A tetőszerkezet korának megfelelő állapotú, de nincs berogyva. A helyiségek elosztása jó, igény szerint kialakítható akár 3-4 hálószoba, 2 fürdőszoba, külön WC, külön étkező, vagy nappali - konyhás elrendezés is. A bontási munkálatokat már elvégezték és az elektromos hálózat felújítása is megtörtént, 3x16 A bekötve, H-tarifa kompatibilis. Fűtése jelenleg konvektoros. Egyéb adottságok: A ház egy része alatt pince található és a parkolás a tágas udvaron lehetséges. A kert jó termőfölddel rendelkezik, mérete elegendő a gazdálkodásra az önellátásra törekvőknek is. Van azért néhány könnyen orvosolható hiányosság is: garázs és kút nincs. Kifejezetten ajánlom továbbá: - Építési vállalkozóknak, építőipari szakembereknek - Megfizethető, az M3-as környékén elhelyezkedő telephelyet kereső cégeknek - Akik elérhető áron hétvégi házat vennének és hosszú távon szívesen felújítanák A csendes környezet, a falun belüli központi elhelyezkedés és a Falusi CSOK kompatibilitása tovább növeli a vonzerejét. Ha szeretnétek egy olyan családi házat, amelynek ára és lokációja egyaránt vonzó, akkor ne habozzatok, keressetek bizalommal! Tehermentes, teljes kifizetés után azonnal birtokba vehető.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1965
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornasaját parkológarázscsendespince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tajcs Zsolt Ingatlanmentor Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tajcs Zsolt Ingatlanmentor Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY