Eladó ház Hegyszentmárton 77 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Hegyszentmárton 77 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 8150030
Referenciaszám: HZ093271
Frissítve: 1 hónapja

Hegyszentmárton eladó családi ház 2 szobás: 38 millió Ft

38 millió Ft
490 988 Ft/m²
77 m²
Alapterület
7929 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 120 239 Ft
Második évtől
157 654 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Napfényes, Teljes Felújítású Lakás Hegyszentmárton Csendes Utcájában!A ház 77,4 m2, telek 7929 m2, teljesen sík terület! Hegyszentmártonban élni azt jelenti, hogy a természet lágy ölén ébredünk minden reggel, mégis csak egy karnyújtásnyira vagyunk az ország pezsgő életétől. A település remek közösségi életet, számos szabadidős tevékenységet és csodás természeti környezetet kínál. Itt a csend és nyugalom garantált, ami ideális választás azok számára, akik szeretik a természet közelségét, de nem szeretnék teljesen eltávolodni a modern világ kényelmétől. Fedezze fel Hegyszentmárton szépségét és találja meg álmai otthonát nálunk! Hegyszentmárton: A Békés Élet Színtere Az ingatlan nem csak belülről, de kívülről is lenyűgöző. A felújítás során a külső részekre is nagy gondot fordítottak, így az új tulajdonos egy keveset igénylő, de mégis gyönyörű küllemű otthonba költözhet. A csendes utcában található ingatlan kiváló választás mindazok számára, akik a nyugalom szigetét keresik, de nem szeretnének lemondani a modern, napjaink igényeinek megfelelő otthon adta kényelemről. A szobák tágasak és világosak, köszönhetően a remek fényviszonyoknak, melyek egész nap átölelik az otthont. Az amerikai konyha és nappali egy légtérben helyezkedik el, így még tágasabbá téve azt az érzetet, hogy valóban az otthon kapuját nyitjuk ki, amikor belépünk. Fedezze fel ezt a lenyűgöző, napfény áradta lakást a festői Hegyszentmártonban! Eladó egy 77 m²-es, 2 szobás, amerikai konyhás és nappalis otthon, mely nemrég esett át teljes körű felújításon. A tetőszerkezettől kezdve a víz- és elektromos hálózaton át a padozatokig minden újjászületett, beleértve egy vadonatúj fürdőszobát és WC-t is.Ajánlom az ingatlant, kezdő családoknak, Magyarországon pihenni vágyó Német, Holland, családoknak!További kérdésekkel keressenek!A képek referencia képek. 

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Orsolics Zsolt Péter Duna House - Pécs, Pécs Pláza Az iroda összes hirdetése
+36 20 377 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Orsolics Zsolt Péter Duna House - Pécs, Pécs Pláza Az iroda összes hirdetése
+36 20 377 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY