Eladó ház Hédervár 310 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Hédervár 310 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8190315
Referenciaszám: 3133-4700930
Frissítve: 4 napja

Hédervár eladó családi ház 5 szobás: 325 millió Ft

325 millió Ft
1 048 387 Ft/m²
310 m²
Alapterület
1800 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 1 028 357 Ft
Második évtől
1 348 358 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Két utcáról megközelíthető VILLA HÉDERVÁRON eladó! Idilli és NYUGODT környezet Héderváron, az ERDŐ közelében! Mosonmagyaróvár és Győr között félúton, eladásra kínálunk egy különleges hangulatú, ÚJ ÉPÍTÉSŰ VILLÁT, amely hatalmas alapterületével és nagy telekkel várja új tulajdonosát. Az ingatlan energiahatékony, rezsiköltsége RENDKÍVÜL ALACSONY! Ingatlan jellemzői: - **Telek területe**: 1800 nm - **Hasznos alapterület**: 310 nm, KÉTSZINTES épület - **Építés éve**: 2021 (befejezés: 2023) Ház felépítése: - **Földszint**: tágas előtér, modern konyha és étkező, mosókonyha, kazánház, pince, garázs, nappali, vendég-wc, zuhanyzós fürdőszoba, vendégszoba, tornaszoba, nyárikonyha. - **Emelet**: gyerekszoba saját fürdőszobával, felnőtt hálószoba szintén saját fürdőszobával és gardróbszobával, iroda/dolgozószoba. Funkcionális és LUXUS extrák: - **Fűtés és hűtés**: padlófűtés, hőszivattyú, napelemek, kandalló, hűtő-fűtő klímaberendezés. - **Burkolatok**: földszinten olasz prémium kerámia, emeleten tölgyfa szalagparketta. - **Nyílászárók**: borovi fenyő ablakok, 3 rétegű hőszigetelő üvegezéssel. - **Biztonság**: kamera rendszer, riasztó, FŰTÖTT garázs, elektromos kapuk. - **Kerti elemek**: parkosított kert, öntöző- és csöpögtető rendszer, kemence, szalonnasütő, jakuzzi, játszóház. Egyéb extrák: - **Vízkezelés**: vízlágyító rendszer és ozmózisos vízszűrők. - **Kényelem**: fúrt kút, beépített terasz, kültéri világítás. - **Gépkocsi tárolás**: több garázs és parkolóhely. Környezet: Hédervár, a Szigetköz közepén, csendes, NYUGODT település, ám mégis közel minden fontosabb infrastruktúrához. A helyi nevezetességek, mint a Hédervári kastély és a kb. 700 éves kocsányos tölgy, további vonzerőt nyújtanak. Érdeklődés és megtekintés: Ha további információra van szüksége vagy szeretné megtekinteni ezt a pazar ingatlant, kérjük, hívjon a megadott telefonszámon akár hétvégén is! Ne hagyja ki ezt a KÜLÖNLEGES lehetőséget! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és legyen részese ennek a CSODÁLATOS életérzésnek Héderváron! Amennyiben a hirdetés felkeltette az érdeklődését hívjon a 06309468094 telefonszámon, valamint köszönöm a megosztásokat.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2023
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
luxussaját parkolócsendesmelléképületalacsony közös költséghőszigeteltklímakandalló

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gábor Péter Mov-Ing Home Az iroda összes hirdetése
+36 30 946 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gábor Péter Mov-Ing Home Az iroda összes hirdetése
+36 30 946 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY