Eladó ház Harc 100 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Harc 100 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8242453
Referenciaszám: M287202-4733782
Frissítve: ma

Harc eladó családi ház 3 szobás: 67,9 millió Ft

67,9 millió Ft
679 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
1290 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 214 847 Ft
Második évtől
281 703 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Tolna megye, Harc csendes, szép zsákutcájában eladó egy 2004-ben épült folyamatosan modernizált, minden igényt kielégítő családi ház. Harc Tolna vármegye székhelyétől - Szekszárdtól 10 km- re helyezkedik el, jól strukturált község. Az ingatlan közvetlen közelében buszmegálló, felújított, modern bölcsőde, óvoda, boltok találhatóak. A házban három 13 nm-es szoba, egy 47 nm-es nappali, 27 nm-es konyha, fürdőszoba, wc található. Az ingatlan áramellátását 3x32 Amper és 12.000 KW évi termelésű napelem biztosítja. Hűtő-fűtő klíma minden szobában, nappaliban és konyhában található. Ezen kívül még gázkazán és vízteres kandallót építettek ki, mely az egész házat képes kifűteni. A fa tárolására igényes fatároló és 2 db 4x4 méteres tároló található. A házhoz két terasz került kiépítésre a nagyobb 45 nm-es, melyen télikert és a szauna található, a kisebb 12,6 nm. Az ingatlanra a bejutást elektromos kapu biztosítja. Az elektromos autó töltési lehetőségének helye is kiépítésre került, mely befejezésével, majd használatával ingyenes bejutási lehetőséget biztosít a vármegyeszékhelyre. A napelem, napkollektor az igényes kivitelezés nagyon kedvező rezsiköltséget biztosít a ház tulajdonosának. A kellemes pihenést, kikapcsolódást infra és finn szauna, valamint külön megegyezés (felár) esetében 6 személyes jakuzzi biztosítja. Az udvar térköves, parkosított. Ajánlom mindenkinek, aki egy igényes, szép házban szeretne élni. Hitel, Falusi CSOK, CSOK plusz ügyintézésében szívesen állunk rendelkezésére.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2004
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Markó Miklós OTPip - Szekszárd Széchenyi utca 59 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 247 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Markó Miklós OTPip - Szekszárd Széchenyi utca 59 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 247 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY