Eladó ház Halásztelek 100 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Halásztelek 100 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8272502
Referenciaszám: HZ096206
Frissítve: ma

Halásztelek eladó családi ház 4 szobás: 85 millió Ft

85 millió Ft
850 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
539 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 268 955 Ft
Második évtől
352 648 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Halásztelken központhoz közel, csendes utcában családi ház eladó.Zöld környezetben, átmenő forgalomtól mentes, rendezett utcában található a tágas családi ház. Az autók számára udvari beállási lehetőség és egy zárható garázs biztosított. Az utca széles, a kerítés előtti zöld részen több autó is parkolhat. Az udvar gondozott, gyümölcsfákkal beültetett. A házat a tulajdonos saját részre építette, biztos alapokon áll és folyamatosan karban van tartva. Gyermekes családok számára sok teret kínál, óvoda, iskola, játszótér, étterem (kedvező áron napi menüvel) a közelben található. A ház szigetelt, pár éve új tetőt és ereszcsatornákat kapott. A ház alatt pince található, a lakótér feletti rész tárolásra, lakótér bővítésére vagy akár a ház két generációssá alakítására is kiváló adottságokkal rendelkezik. A hátsó kert felől fedett terasszal rendelkezik, melyre a nappali is nyílik. A bejáraton belépve egy előszoba fogad, elegendő helyet biztosítva szekrénynek,  kabátoknak, cipőknek. A nappali tágas, világos, kertre néző, fedett terasszal, A három hálószoba egymástól távolabb helyezkedik el, egy kis privát szférát nyújtva lakójának.  Az étkező és konyha világos, a ház előtt lévő virágoskertre nyújt kilátátst. A fürdőszoba és mellékhelyiség külön került kialakításra. A felső beépíthető szintre és pincébe a lakásból nyíló lépcsőház vezet, így ha a pincében táruljuk a zöldségeket vagy a felső részen a karácsonyi díszeket sem kell a házból kilépni. Tárolásra mindkét helyiség remek lehetőséget kínál.Fűtésre több lehetőség kínálkozik, gázkazán, vegyes-tüzelésű kazán radiátoros hőleadókkal. A nappaliban kandalló és klíma is megtalálható.Az ingatlan per- és tehermentes. Megtekintése rugalmasan megoldható.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1985
Erkély:
15 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gosztola Erika Duna House - Dunaharaszti Az iroda összes hirdetése
+36 70 638 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gosztola Erika Duna House - Dunaharaszti Az iroda összes hirdetése
+36 70 638 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY