Eladó ház Halásztelek 182 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Halásztelek 182 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8254917
Referenciaszám: H491505
Feltöltve: 3 napja

Halásztelek eladó családi ház 4 szobás: 169,9 millió Ft

169,9 millió Ft
933 516 Ft/m²
182 m²
Alapterület
840 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 537 593 Ft
Második évtől
704 880 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ha egy igazán különleges otthont keresel, amely nemcsak a kényelmet, hanem a modern életstílust is megtestesíti, akkor ez a kiváló állapotú, ház tökéletes választás lehet számodra. Az ingatlan 182,8 nm-es alapterülettel rendelkezik, és egy tágas, világos nappalival várja új lakóit. A négy szobás elrendezés ideális lehetőséget kínál családoknak, baráti társaságoknak, akik hosszú távú gondolkodnak. A ház 3 fürdőszobával rendelkezik, így sosem kell sorban állnod a reggeli készülődés során. Az ingatlanban található beépített bútorok és szekrények nemcsak a praktikumot, hanem a stílust is biztosítják. A motoros redőnyök pedig nemcsak a kényelmet szolgálják, hanem a biztonságot is, hiszen a riasztórendszernek köszönhetően mindig nyugodtan alhatsz. A környék ellátottsága kiváló, hiszen minden fontos szolgáltatás, mint boltok, iskolák és egészségügyi intézmények könnyen elérhetőek. A közlekedés is kitűnő, legyen szó autós vagy tömegközlekedési lehetőségekről. A csendes, rendezett kert és a kertkapcsolatos lakás ideális helyszínt biztosít a pihenésre, kikapcsolódásra, összejövetelekre. Az ingatlan ráadásul akadálymentesített, így mindenki számára könnyen megközelíthető. A ház fűtése elektromos cirkóval megoldott, amely gazdaságos és környezetbarát megoldást kínál. Ha bármilyen kérdésed van, vagy szeretnéd megtekinteni ezt a csodás ingatlant, ne habozz! Az ingatlanpiac gyorsan változik, és ez a lehetőség nem tart örökké. Kérlek, fordulj hozzám bizalommal, és segítek mindenben, amire szükséged van ahhoz, hogy megtaláld álmaid otthonát! Halásztelek a Csepel-sziget északi részén, a Duna bal partján található, annak Érddel átellenes oldalán. Dél felől a tököli repülőtér határolja. Az M0-s autóútról Lakihegy érintésével közelíthető meg, az 5101-es úton; területét érinti még az 5102-es is. A Csepel-sziget déli csúcsának három, Ráckevétől délre eső faluját leszámítva a sziget egyetlen olyan települése, amely csak közúton közelíthető meg, kötött pályás közlekedéssel (HÉV-vel) nem. Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhatsz, hívj bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szükséged? Teljes körű és díjmentes hitel-ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérd személyre szabott ajánlatunkat!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2018
Terasz:
26,2 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Tímea Otthon Centrum - Ráckeve Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Tímea Otthon Centrum - Ráckeve Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY