Eladó ház Halásztelek 240 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Halásztelek 240 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7882953
Referenciaszám: H474672
Frissítve: 20 napja

Halásztelek eladó családi ház 6 szobás: 170 millió Ft

170 millió Ft
708 333 Ft/m²
240 m²
Alapterület
712 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 537 910 Ft
Második évtől
705 295 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedves Érdeklődő! Izgalmas lehetőség várja Halásztelken, egy kifinomult eleganciával és kimagasló minőségben épült családi ház formájában. Ez a gyönyörű otthon minden részletében elvarázsolja az embert, és valóban jó érzés hazaérkezni ide. Néhány fontos paraméter, amit érdemes megemlíteni: A telken egy 712 négyzetméteres, összközműves, parkosított terület terül el. Az ingatlan 2017-ben épült, 44 cm vastag téglafalazattal, ami kiemelkedő hőszigetelést biztosít. A homlokzat 10 cm vastag kőzetgyapotból készült, míg a padlás és a födém is magas szigeteléssel rendelkezik. A nyílászárók 3 rétegű üvegezéssel ellátottak, automatizált, hőszigetelt alumínium redőnyökkel és szúnyoghálóval felszerelve. A bútorok egyedi tervezés alapján készültek, és az ingatlan részét képezik. Külső és belső burkolatai többségében gyönyörű márványlapokkal, valamint a szobákban padlószőnyeggel lett kialakítva. Az otthon elrendezése jól megtervezett, mindkét szinten tágas nappalik és fürdőszobák találhatóak, valamint négy szoba kényelmet és privát teret biztosít minden lakónak. A földszinten található hatalmas nappali-étkező és a hangulatos terasz tovább fokozza az otthon varázsát, míg a két autó számára elegendő méretű garázs praktikussá teszi a mindennapokat. Műszaki felszereltsége kiemelkedő: Központi porszívó és vízlágyító Kamera és riasztó rendszer Padlófűtés Robotfűnyíró Öntöző rendszer Automata redőnyök és kapu Gázkazánhoz szünetmentes táp telepítve Vegyes tüzeléshez minden kiállás és puffertartály a padláson Környezete is ideális, rendezett házak veszik körül, és minden fontos létesítmény könnyen elérhető: közért, cukrászda, gyógyszertár, iskola és buszmegálló is a közelben található. Ha minőséget keres és szeretné megtalálni az ideális otthont Halásztelken, ez az ingatlan tökéletes választás lehet Önnek. Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését ez a lehetőség.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2017
Terasz:
38 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bagó Zsuzsanna Otthon Centrum - Szigethalom Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bagó Zsuzsanna Otthon Centrum - Szigethalom Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY