Eladó ház Hajós 106 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Hajós 106 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8250962
Referenciaszám: M288353
Frissítve: 4 napja

Hajós eladó családi ház 2+2 fél szobás: 25,2 millió Ft

25,2 millió Ft
237 736 Ft/m²
106 m²
Alapterület
1917 m²
Telek
2+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 79 737 Ft
Második évtől
104 550 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Bács-Kiskun vármegye Hajós városában eladásra kínálok egy 106 nm-es felújított házat. Az ingatlan az elmúlt 4 évben folyamatos felújításon esett át, mely során korszerűsítésre kerültek az elektromos és vízvezetékek, hőszigetelt műanyag nyílászárókat építettek be valamint a teljes ház új burkolatokat kapott. Jelenleg két különálló lakrészből áll. Az első lakrészben megtalálható egy konyha, egy nappali, egy hálószoba és egy fürdőszoba. A második lakrészben egy amerikai konyhás nappali, egy hálószoba, egy fürdőszoba és egy kis előszoba került kialakításra. Ezután található még egy tágas helyiség, melyből akár egy pici harmadik lakrész is kialakítható. A ház folytatásában helyezkedik el a két oldalról nyitott kocsibeálló. Az ingatlan különlegessége a hatalmas terasz, mely végig a ház oldalában húzódik. A tető a felújítás során új lécezést és fóliázást kapott, végül filcréteggel ellátott cserepeslemez héjazattal borították. Méretének és kialakításának köszönhetően kitűnően alkalmas lehet befektetők számára, akik a külön lakrészeket albérletbe is kiadhatják. Megfelelő lehet akár több generáció békés együtt, de mégis különélésére is. Nagy, 1917 m2-es bekerített telek tartozik hozzá. Több gyermeket nevelő vagy tervező házaspárok bizonyos feltételek vállalása esetén a falusi csok támogatást is felhasználhatják az ingatlan megvásárlására. Hajós Kalocsától 20, Bajától 30 km távolságra helyezkedik el. A városhoz tartozik Európa egyik legnagyobb egybefüggő pincefaluja, ami méltán híres borászatáról, különleges borospincéiről és az Orbán napi borünnepről. Ha szeretne csendes, vidéki környezetben egy olyan házat vásárolni (akár saját részre, akár befektetés céljából) amire már nem kell költenie, akkor itt a remek lehetőség. Bővebb információért keressen bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1962
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
komfortosvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kapitány Anett Kalocsa Szent István király út 49 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 457 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kapitány Anett Kalocsa Szent István király út 49 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 457 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY