Eladó ház Hajdúszoboszló 150 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Hajdúszoboszló 150 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8273022
Referenciaszám: H489582
Frissítve: 1 napja

Hajdúszoboszló eladó családi ház 5 szobás: 84,9 millió Ft

84,9 millió Ft
566 000 Ft/m²
150 m²
Alapterület
416 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 268 638 Ft
Második évtől
352 233 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Hajdúszoboszló belvárosában, egy igazán különleges, családosok számára ideális ingatlant kínálunk eladásra, amely tökéletes választás lehet mindenki számára, aki egy kényelmes, tágas otthonra vágyik. Ez a használt, 150 négyzetméteres ház egy 416 négyzetméteres telken helyezkedik el, amely lehetőséget biztosít a családi élet minden kényelmére. A házban öt szoba található, így bőséges helyet biztosít a család minden tagja számára. A két fürdőszobának köszönhetően a reggeli rohanásban is könnyedén megoldható a fürdés, míg a tágas nappali ideális helyszínt biztosít a közös családi programokhoz. A 7,2 négyzetméteres terasz és a 6,2 négyzetméteres erkély pedig lehetőséget ad arra, hogy a szabadban, a friss levegőn töltsenek el időt, miközben élvezhetik a környék nyugalmát. Az ingatlan állapota jó, fűtése gáz (cirko), így a téli hónapokban is kellemes hőmérsékletet biztosít. Különösen vonzó, hogy a ház tehermentes, így a vásárlás folyamata zökkenőmentes lehet. A garázsban két autó számára elegendő hely áll rendelkezésre, ami különösen előnyös lehet a családok számára, akiknek több járművük van. A környék ellátottsága kiváló, hiszen a központi elhelyezkedésnek köszönhetően minden fontosabb szolgáltatás könnyen elérhető. Hajdúszoboszló belvárosa nemcsak a kényelmes lakóhely, hanem a biztonságos környezet szempontjából is ideális választás. A csendes utcák és a barátságos szomszédság garantálja, hogy a családok nyugodtan élvezhessék mindennapjaikat. A galériás lakás kialakítása pedig lehetőséget ad arra, hogy kreatívan, saját ízlésük szerint alakítsák ki otthonukat. Amennyiben felkeltettük érdeklődését e kiváló ingatlan iránt, bizalommal keressen minket kérdéseivel! Szívesen állunk rendelkezésére, hogy minden részletet átbeszéljünk, és segítsünk megtalálni az ideális otthont vagy befektetési lehetőséget. A hirdetési adatok és az alaprajz tájékoztató jellegűek! Amennyiben vásárláshoz hitelre is szüksége van független hitel tanácsadónk ingyenesen tud Önnek segítséget nyújtani a legjobb konstrukciók kiválasztásában és a folyamat lebonyolításában. Irodánk kereső ügyfeleinknek teljes körű szolgáltatást nyújt, szakszerű tanácsadással, energetikai tanúsítvány elkészítésével, hitelügyintézéssel és profi ügyvédi segítséggel. Abban az esetben ha az ingatlan felkeltette érdeklődését keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1986
Erkély:
6,2 m²
Terasz:
7,2 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaerkélyterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Katonáné Boruzs Ildikó Otthon Centrum - Hajdúszoboszló Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Katonáné Boruzs Ildikó Otthon Centrum - Hajdúszoboszló Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY