Nem található kép
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 8243235
Referenciaszám: H491284
Feltöltve: 2 napja

Hajdúszoboszló eladó családi ház 4 szobás: 53,5 millió Ft

53,5 millió Ft
551 546 Ft/m²
97 m²
Alapterület
647 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 169 283 Ft
Második évtől
221 961 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedves Érdeklődő! Egy igazi kincsre bukkantál, amikor megláttad ezt az eladó ingatlant Hajdúszoboszló Kertvárosi részén! Ez a tágas, 4 szobás, 97 nm alapterületű, jó állapotú ház egy 647 nm-es telken helyezkedik el. A garázsban parkoló autódnak is hely jut, de ha több autóval rendelkezel, az sem probléma, hiszen a kertben még további parkolóhelyeket alakíthatsz ki. Az ingatlan világos és tágas nappalival rendelkezik, ahol a család összegyűlhet a közös időtöltésre. A konyha és az étkező is nagyobb családi összejövetelekhez is tökéletes helyszínt biztosítanak. A kertvárosi lakások különlegessége, hogy a város zajától távol, csendes környezetben élhetünk. Az ingatlan tehermentes, így azonnal költözhető. A kerti tárolóban pedig minden szerszám és kerti bútor elfér, így nem kell aggódnod a tárolási lehetőségek miatt. Az ingatlan fűtése gázkonvektorokkal történik, de a nyári melegben sem kell aggódnod, hiszen 2 db inverteles hűtő-fűtő klímával is felszerelték az ingatlant. A két bejárattal rendelkező családi ház 10cm-es grafitos szigetelést kapott, szobái parkettázottak, beépített bútorokkal kerül értékesítésre. Ha családi otthonra vágysz, vagy befektetési célból szeretnél ingatlant vásárolni, akkor ez az ingatlan tökéletes választás lehet számodra. Ha bármilyen kérdésed van, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot, hiszen ügyfeleink elégedettsége számunkra mindennél fontosabb! A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek, pontosságukért felelősséget nem vállalunk! Az alaprajz csak tájékoztató jellegű! Amennyiben vásárláshoz hitelre is szüksége van, független hitel tanácsadónk ingyenesen tud Önnek segítséget nyújtani a legjobb konstrukciók kiválasztásában és a folyamat lebonyolításában. Irodánk kereső ügyfeleinknek teljes körű szolgáltatást nyújt, szakszerű tanácsadással, energetikai tanúsítvány elkészítésével, hitel-ügyintézéssel és profi ügyvédi segítséggel. Abban az esetben ha az ingatlan felkeltette érdeklődését keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1980
Terasz:
5 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Busné Vajner Edit Otthon Centrum - Hajdúszoboszló Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Busné Vajner Edit Otthon Centrum - Hajdúszoboszló Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY