Nem található kép
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 8238017
Referenciaszám: H491097
Feltöltve: 7 napja

Hajdúszoboszló eladó családi ház 2 szobás: 51,9 millió Ft

51,9 millió Ft
1 059 184 Ft/m²
49 m²
Alapterület
805 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 164 221 Ft
Második évtől
215 322 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedves Érdeklődő! Szeretnél egy igazán kényelmes és otthonos ingatlanba költözni, ami a város szívében található? Akkor ne keress tovább, mert megtaláltad álmaid otthonát! Az ingatlan, amit eladásra kínálunk, egy 49,9 m²-es, két szobás, egy fürdőszobás ház, amely Hajdú-Bihar vármegye egyik legfelkapottabb városában, Hajdúszoboszlón található. Az ingatlan központi elhelyezkedése miatt minden fontos intézmény, üzlet és szolgáltatás könnyen elérhető innen. Az ingatlan állapota jó, így azonnal költözhető, és a fűtésről gáz (konvektor) gondoskodik. Az ingatlan tetőszerkezete fa, héjazata pala, falazata vegyes (tégla és vályog) és az épület beton alapon áll. Az ingatlanon 10 cm-es külső szigetelés található. A szúnyoghálók biztosítják a nyugodt és kellemes alvást, és a világos szobák és az ápolt kert még otthonosabbá teszik az ingatlant. A tehermentes ingatlanhoz tartozik egy garázs férőhely is, így az autóval közlekedőknek sem kell aggódniuk a parkolás miatt. Az ingatlan környéke kiváló ellátottsággal rendelkezik, így minden fontos szolgáltatás és intézmény könnyen elérhető. Az ingatlanhoz tartozó 805 m²-es telek pedig lehetőséget ad arra, hogy a kertészkedés szerelmesei kibontakozhassanak. A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek, pontosságukért felelősséget nem vállalunk! Az alaprajz csak tájékoztató jellegű! Közelben található buszmegálló, gyógyszertár, orvosi rendelő, óvoda, iskola, élelmiszerbolt, strand, pénzváltó, vendéglátó helyiségek. Amennyiben vásárláshoz hitelre is szüksége van, független hitel tanácsadónk ingyenesen tud Önnek segítséget nyújtani a legjobb konstrukciók kiválasztásában és a folyamat lebonyolításában. Irodánk kereső ügyfeleinknek teljes körű szolgáltatást nyújt, szakszerű tanácsadással, energetikai tanúsítvány elkészítésével, hitelügyintézéssel és profi ügyvédi segítséggel. Abban az esetben ha az ingatlan felkeltette érdeklődését keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1963
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ugrai Roland Otthon Centrum - Hajdúszoboszló Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ugrai Roland Otthon Centrum - Hajdúszoboszló Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY