Eladó ház Hajdúszoboszló 210 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Hajdúszoboszló 210 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8089430
Referenciaszám: M273223
Frissítve: 21 napja

Hajdúszoboszló eladó családi ház 4+1 fél szobás: 129,9 millió Ft

129,9 millió Ft
618 572 Ft/m²
210 m²
Alapterület
702 m²
Telek
4+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 411 026 Ft
Második évtől
538 928 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Hajdúszoboszlón a FÜRDŐ közelségében, SZÉP ÁLLAPOTBAN lévő, többfunkciós 210+60 nm-es családi ház eladó! Ideális akár nyaralóként vagy PANZIÓ kiépítéséhez is, a szállásadás szerelmeseinek. FONTOS TULAJDONSÁG a két különálló lakrész! Az egyik a 210 nm hasznos alapterületű, KÉTSZINTES főépület - 4+1 SZOBA, konyha, étkező, és DUPLA GARÁZS áll a rendelkezésre. A lehetőségek tárháza a másik épület is, ami egy 60 nm-es EGYSZINTES lakrész ugyanúgy teljes értékű otthonként működhet. A 2000-ben épült, TÉGLÁBÓL készült főépület 5 cm-es SZIGETELÉSSEL, szúnyoghálós ALUMINIUM REDŐNNYEL ellátott, jó minőségű FA NYÍLÁSZÁRÓKKAL várja új tulajdonosát. A NAPFÉNYES terek és a 702 m2-es telek minden igényt kielégítenek. A komfortos életérzésről GÁZKAZÁN és gázbojler gondoskodik. Az ELEKTROMOS GARÁZSKAPUVAL és nagykapuval felszerelt Pincegarázs több autó számára is elegendő helyet biztosít. A földszinten NAPPALI, zuhanyzós mosdó, különálló wc, ÉTKEZŐ, KONYHA helyezkedik el. Az emelet idealizálja a pihenést 4 HÁLÓSZOBA, társalgó, kádas fürdőszoba wc-vel, előtér, TERASZ formájában. Az UDVARON található 3 helyiségből álló TÁROLÓ extra funkciókat biztosít, míg az udvar végében az ERDŐS terület a kikapcsolódást szolgálja - játszótér, grillező alakítása is lehetséges! RAGADJA MEG ezt a kivételes lehetőséget, amit Hajdúszoboszló kínál! További kérdéseivel vagy megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal, akár hétvégén is! Kedvezményes kamatozású lakásvásárlási és felújítási hitelek, valamint CSOK és Babaváró ügyintézés az OTP hátterével irodánkban. (M273223)

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2002
Terasz:
5 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortosvilágosterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Buzainé Ferencz Anikó Debrecen Kürtös utca 8 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 770 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Buzainé Ferencz Anikó Debrecen Kürtös utca 8 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 770 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY