Eladó ház Hajdúsámson 120 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Hajdúsámson 120 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 8195520
Referenciaszám: H488992
Frissítve: 1 hónapja

Hajdúsámson eladó családi ház 4 szobás: 83 millió Ft

83 millió Ft
691 667 Ft/m²
120 m²
Alapterület
521 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 262 627 Ft
Második évtől
344 350 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedves Érdeklődő! Egy újabb kiváló ingatlant kínálunk eladásra Hajdúsámsonban. Ez a 120 nm-es, 3 szobás, 1 fürdőszobás, kiváló állapotban lévő ház ideális választás lehet fiatal felnőtteknek, akik egy csendes, biztonságos környéken szeretnének élni. Az ingatlan egy 521 nm-es telekkel rendelkezik, ami lehetővé teszi a kertészkedést, vagy akár egy kis kerti partyt is. A terasz mérete 8 nm, ideális helyszín a baráti összejövetelekhez, vagy akár a reggeli kávézáshoz is. A ház fűtése gázcirkóval történik, ami biztosítja a meleg otthont a hidegebb napokon. A nyári melegben pedig a klíma gondoskodik a kellemes hőmérsékletről. Főbb paraméterek: *2023-as építésű * 3 szoba+ nappalis elosztású *modern világos burkolatok *30-as téglafalazat 15 cm szigeteléssel *gáz-fűtés mindenhol padlófűtéssel kialakítva * minden szobában és a nappaliban inverteres klíma *külön gardrób és kamra helyiség * műanyag hőszigetelt nyílászárók rovarhálóval és redőnnyel * körbekerített udvar * hitelezhető és CSOK+ igénybevehető * babaváró támogatás szintén használható * víz ellátás 90 m mély fúrt kútról történik (bevizsgált) Ideális helyszín a családoknak és azoknak, akik szeretik a nyugodt életet. Az autóval közlekedőknek kiváló lehetőségek állnak rendelkezésre, pár 100 méterre található a 471-es út. A tömegközlekedési lehetőségek is kiválóak, hiszen a háztól 15 perc sétára található a buszmegálló. Ha bármi kérdése van az ingatlannal kapcsolatban, vagy szeretne megtekinteni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot bizalommal. Szakértő kollégáink minden kérdésére szívesen válaszolnak, hogy segítsenek Önnek megtalálni az álmai otthonát. Várjuk jelentkezését!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2024
Terasz:
8 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rákosné Tímea Otthon Centrum - Debrecen - Kálvin tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rákosné Tímea Otthon Centrum - Debrecen - Kálvin tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY