Eladó ház Hajdúnánás 320 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Hajdúnánás 320 nm
+32 fotó
Hirdetéskód: 8272948
Referenciaszám: M289356
Frissítve: 9 napja

Hajdúnánás eladó családi ház 4+2 fél szobás: 136,9 millió Ft

136,9 millió Ft
427 132 Ft/m²
320 m²
Alapterület
1273 m²
Telek
4+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 433 176 Ft
Második évtől
567 970 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egyedi, energiatudatos családi ház Startup zónával Hajdúnánáson! Hajdúnánás frekventált részén, a körút belső oldalán kínáljuk megvételre ezt a kivételes ingatlant, amely a családi élet és a vállalkozói tevékenység tökéletes ötvözete. Az 1273 nm-es parkosított telken elhelyezkedő ingatlan számos lehetőséget rejt magában. Az ingatlan legfontosabb jellemzői: + Tágas és sokoldalú: o 326 nm-es családi ház: 3 szintes, amerikai konyhás nappalival, több hálószobával, garázzsal, konditeremmel és számos kiegészítő helységgel. o 92 nm-es Startup zóna: Ideális irodának, műhelynek vagy akár otthoni kripto bányászathoz is. o 42 nm-es Party zóna: Tökéletes hely baráti összejövetelekhez vagy családi ünnepekhez. o 50 nm-es vendéglak: Külön álló, önálló életvitelre alkalmas. + Energiahatékony és környezetbarát: o B energetika: 36 darab napelem paneles rendszer biztosítja az áramot. o A CO2 kibocsátás: 11 darab panelből álló napkollektor rendszer a meleg vizet. + Kiváló minőség és egyedi kialakítás: o Szakértői kivitelezés: Minőségi anyagok, egyedi tervezés. o Stabil szerkezet: Vasbeton alapozás, téglafalazat, minőségi tetőszerkezet és fedés. o Luxus kiegészítők: Gránit munkalapok, egyedi vadcseresznyefa bútorok, vöröstölgy ajtók ablakok, kőrisfa lépcsők, antikolt kovácsoltvas kapuk, ajtó és korlát elemek. + Kiváló elhelyezkedés: o Hajdúnánás központjában: Iskolák, boltok, tömegközlekedés a közelben. o Kellemes környezet: Nyugodt, családi házas övezet. o Kiváló infrastruktúra: Gyors összeköttetés a környező városokkal. További előnyök: + Sokrétű hasznosíthatóság + Parkosított kert, öntözőrendszer + Riasztórendszer, vízszűrő, hűtő-fűtő légkondicionáló Ha Ön egyedi, tágas és energiatudatos otthonra vágyik, ahol a családi élet és a munka tökéletes harmóniában egyesül, akkor ez az ingatlan Önnek szól! Keressen bizalommal, és segítségemmel személyesen is meggyőződhet arról, hogy ezzel az Ingatlannal, a legjobb választás előtt áll! Referenciaszám: M289356 CSOK és Babaváró ügyintézés, valamint Kedvezményes kamatozású lakásvásárlási és felújítási hitelek az OTP hátterével irodánkban! Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk. Képek és adatok csak Informális, Tájékoztatási jelleggel!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Átlagos
Építés éve:
1991
Erkély:
5 m²
Terasz:
36,9 m²
Energetikai besorolás:
B
duplakomfortosgarázsvilágoserkélyteraszklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Balogh Imre Debrecen Kürtös utca 8 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 607 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Balogh Imre Debrecen Kürtös utca 8 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 607 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY