Eladó ház Hajdúböszörmény 120 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Hajdúböszörmény 120 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8245967
Referenciaszám: M286493-4725111
Frissítve: ma

Hajdúböszörmény eladó családi ház 1+3 fél szobás: 94,5 millió Ft

94,5 millió Ft
787 500 Ft/m²
120 m²
Alapterület
257 m²
Telek
1+3 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 299 015 Ft
Második évtől
392 061 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
PRÉMIUM CSALÁDI HÁZ ELADÓ HAJDÚBÖSZÖRMÉNY BELVÁROSÁBAN A hirdetésben szereplő családi ház Hajdúböszörmény belvárosában helyezkedik el. Kelet-nyugati fekvésű, ezáltal sok természetes fény éri a helyiségeket. Térkövezett, parkosított kerttel, kocsibeállóval, szekcionált garázzsal rendelkezik amelyet egy Hörmann kapu zár le az utcafronttól. 2020-ban épült, kiváló szerkezetű, modern kialakítású családi ház luxus kivitelben. 3 hálószobával, 2 fürdőszobával, 1 mosókonyhával, gardróbbal, valamint nappali helyiséggel, konyhával, étkezővel és előtérrel rendelkezik. A lakáshoz egy 20 négyzetméteres terasz is tartozik, amelyet egy hosszú tolóajtó választ el a nappalitól, de a kert felől is megközelíthető. A házban prémium minőségű építkezési és beltéri anyagok lettek felhasználva ebből kifolyólag nagyon magas minőséget képvisel. Az emeleti mosókonyhából van egy kis kialakított tetőtéri pakoló rész valamint innen lehet feljutni a padlásra is. Parkolási lehetőség a garázsban valamint a garázs előtt, de az udvarra is be lehet hajtani. Ez a 2 emeletes családi ház az amelyre sokan vágynak hiszen tökéletes paraméterekkel rendelkezik és pár perc sétára a teljes belváros elérhető. Bankcsoport hátterével állunk ügyfeleink rendelkezésére egyénre szabott kedvező kamatozású hitelekkel, CSOK és babaváró hitel ügyintézésével, illetve megbízható ügyvédi közreműködéssel is! Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, az alábbi referenciaszámra hivatkozva keressen akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Egyéb kazán
Építés éve:
2020
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Majer Tamás OTPip - Debrecen Miklós utca 5-13 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 587 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Majer Tamás OTPip - Debrecen Miklós utca 5-13 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 587 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY