Eladó ház Hajdúböszörmény, Középkert 144 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Hajdúböszörmény, Középkert 144 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8292343
Referenciaszám: M290083
Feltöltve: 1 napja

Hajdúböszörmény eladó családi ház 4 szobás: 121 millió Ft

121 millió Ft
1 100 000 Ft/m²
144 m²
Alapterület
807 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 382 865 Ft
Második évtől
502 004 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Hajdúböszörmény, Középkertben eladó egy minden igényt kielégítő 153 m2 családi ház. Ez a családi ház ideális választás lehet azok számára, akik egy igazi otthont keresnek! Az ingatlannak páratlan atmoszférája van, a tágas terekben azonnal érezhető a kényelem , a nyugalom, a szépség együttes varázsa. A tulajdonosok kiváló ízléssel minden részletre odafigyeltek így a leendő vevőnek csupán a személyes tárgyaikat kell behozniuk, hogy teljesen berendezkedjenek. A jövőbeli otthonunkba lépve azonnal érezhető a gondos tervezés és az igényes kivitelezés. Az építészetileg jól megtervezett terek és a nagy ablakok a nap bármely szakában beengedik a fényt, így biztosítva egy világos és barátságos légkört. A nappali- étkező a ház központi része, amely egy boltívekkel övezett tér, mely az elegancia jegyében stílusosan visszafogottan díszített. 3 nagyméretű hálószoba , továbbá egy új gépesített konyha, fürdő, wc, kamra, kazánház-mosókonyha helyiségek találhatóak. A fűtés radiátoros, gáz cirkó kazán szolgálja. A nagyobb térben hűtő fűtő klíma van. A tágas dupla mosdókagylós fürdőszobában többfunkciós zuhanykabin, és hidromasszázs kád található A ház nagyméretű telekkel rendelkezik. A gépkocsi beálló teljes egészében térkövezett. A kertet gyepszőnyeg, díszkút, örökzöldek, rózsafák, gyönyörű hortenziák díszítik. A vízellátásról fúrt kút és automataöntöző rendszer gondoskodik. Nagy méretű fedett terasz , szalonna sütő garnitúra található a kertben ami még kellemesebbé teszi az ott eltöltött szabadidőt. 2 különálló garázs (az egyik elektromos kapuval) 30 m2 pince. A melléképületek téglából épültek, így azok is hozzájárulnak az ingatlan adottságaihoz, emellett kiváló tároló helyet biztosítanak a szerszámok, kerti bútorok és a hobbi eszközök számára. Kevés rá fordítással akár egy külön álló, 100 nm-es ház is kivitelezhető belőle! Az ingatlan új nyílászárókkal felszerelt, és egy 5,5 Kw-s napelemes rendszer biztosítja a zavartalan áramellátást, tovább csökkentve a ház rezsi költségeit. Az OTP bankcsoport biztos háttérrel, áll az ügyfeleink rendelkezésére, egyénre szabott kedvező kamatozású hitelekkel, CSOK PLUSZ és babaváró hitel ügyintézésével, illetve megbízható ügyvédi közreműködéssel is! Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, az alábbi referenciaszámra M290083 hivatkozva keressen akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1990
Terasz:
30 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosgarázsvilágosterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Balla László Levente Debrecen Miklós utca 5-13 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 419 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Balla László Levente Debrecen Miklós utca 5-13 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 419 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY