Eladó ház Hahót 82 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Hahót 82 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8236366
Referenciaszám: 170433-4733799
Frissítve: 1 napja

Hahót eladó családi ház 2 szobás: 6,2 millió Ft

6,2 millió Ft
75 610 Ft/m²
82 m²
Alapterület
2558 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 19 618 Ft
Második évtől
25 723 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda kínálatában eladó a #170433 hivatkozási számú hahóti családi ház. -Hahót község Nagykanizsától és Zalaegerszegtől egyaránt körülbelül 25 kilométerre helyezkedik el, a 74-es számú főút mellett; annak egy szakasza elkerüli a műút mellett szokatlanul hosszan – mintegy 6 kilométeres hosszúságban – elnyúló települést. Szokás nevezni Hahótot Magyarország egyik leghosszabb községének is; eredetileg egyutcás település volt.. A 74-es főút mellett egy másik, kisebb forgalmú útvonal is érinti a község területét. Ez az út Felsőrajktól a 7527-es úttól idáig (a 74-esig) a 7532-es számozást viseli, onnan tovább Söjtörig 7535-ös számozással húzódik. A műúttól nyugatra eső terület partos; szántó, erdő és szőlőhegy található itt. Alsó- és Felső-Hahót már teljesen összeépült, 1901-ben egyesítették Hahót néven. -Beton alap, tégla fal, stukatúr födém, cserép tető, fa nyílászárók. -Helyiségek 82m2 alapterületen: kettő szoba, konyha, étkező, spájz, fürdő-wc, előtér, közlekedő. -Víz, villany, csatorna van. Gáz telken belül, rákötési lehetőség adott. -A fűtést jelenleg fatüzelésű kandalló és kályha biztosítja, melegvizet villanybojler, de igény szerint módosítható.. -A kelet-nyugati tájolású ingatlanhoz kert, udvar, melléképület ,garázs tartozik. Telek területe: 2558m2. Az udvarban gyümölcsfák vannak. -A családi ház felújítása után az új tulajdonos igénye szerint álom otthonná varázsolható. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó hahóti családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.Hivatkozási szám: #170433Az Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Egyéb
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
kandalló

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lipódi Erika Open House - Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 699 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lipódi Erika Open House - Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 699 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY