Eladó ház Hács 100 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Hács 100 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8114998
Frissítve: 5 napja

Hács eladó családi ház 4 szobás: 8,9 millió Ft

8,9 millió Ft
89 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
1001 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 28 161 Ft
Második évtől
36 924 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
B Home eladásra kínál a Balatontól 15 km-re fekvő Hács településen egy 100 m2-es családi házat! Telek: 1001 m2 Ahogy a képeken is látszik az ingatlan felújításra szorul. A házban található 4 szoba, konyha,spájz,fürdőszoba wc-vel. A házba be van vezetve a villany és a víz, gáz az utcában található. Az ingatlant nem lakják, így jelenleg fával lehet fűteni kályhán keresztül.Központi csatornahálózat nincs kiépítve a településen, derítőakna található az udvaron. A tető bádoglemez fedésű.A házhoz tartozik egy tároló és egy garázs is. Az ingatlan csendes mellék utcában helyezkedik el, 1/1 tulajdon, per -és tehermentes, akár rövid időn belül birtokba vehető. Hács egy 360 fős kisebb zsáktelepülés, amely Lengyeltóti közvetlen szomszédságában helyezkedik el. Balatonboglár: 15 km Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, kérem hívjon bizalommal a hét bármely napján. Az ingatlan adatai a Megbízóm által, a rendelkezésemre bocsátott információkon alapul, ezért ezen adatok teljességéért és helyességéért felelősséget nem vállalok, illetve árváltozás, és adatváltozás jogát fenntartom.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Kandalló
Terasz:
8 m²
Energetikai besorolás:
H
villanyvízgarázscsendes

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 713 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 713 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY