Eladó ház Gyulakeszi 99 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Gyulakeszi 99 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7979194
Referenciaszám: H480472
Frissítve: 20 napja

Gyulakeszi eladó családi ház 3 szobás: 59,5 millió Ft

59,5 millió Ft
601 010 Ft/m²
99 m²
Alapterület
777 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 188 268 Ft
Második évtől
246 853 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Gyulakesziben csendes, átmenő forgalomtól mentes utcában kétszobás családi házat ajánlok figyelmébe! KIEMELT MEGBÍZÁS AZ OTTHON CENTRUM KÍNÁLATÁBAN! A 777 m2 alapterületű telken található 72 m2-es kőépítésű, cserép héjazatú főépület belső kialakítása a szélfogóból nyíló konyha-étkező mellett kettő szoba, fürdőszoba- wc és egy kamra. A vízvezetékek 1987-ben lettek cserélve, a fürdő és a villanyvezetékek pár éve lettek felújítva. A fűtéshez gázcirkó és egy vegyes tüzelésű kazán áll rendelkezésre. Vendégek fogadására egy külön bejáratú lakrész lett kialakítva a 25 m2-es boltíves pince felett ( fürdő, nappali, hálószoba ). A fűtés itt kályhával megoldott. A főépület folytatásában tároló, garázs és melléképület épült. A pince bejárata mellett a fenyőfák árnyékában kerti kiülő és egy ásott kút található. A telek hátsó része veteményesnek és gyümölcsfáknak ( alma, meggy, dió, sárgabarack ) ad helyet. Gyulakeszi a Tapolcai- medencében, a Csobánc lábánál fekszik. Területének változatosságát, tájképi szépségét javarészt a hegynek köszönheti, melynek közkedvelt túracélpontja a tetőn emelkedő várrom. A 3 km-re fekvő Tapolcán található kórház, rendőrség, bevásárláshoz nagyobb üzletek. A Balaton kocsival 10 perc alatt elérhető. A településen falusi CSOK igénybe vehető. Amennyiben kérdése merülne fel az ingatlannal kapcsolatban vagy megtekintené, várom megtisztelő hívását a megadott elérhetőségeken.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mogyorósi Anita Otthon Centrum - Tapolca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mogyorósi Anita Otthon Centrum - Tapolca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY