Eladó ház Gyula 200 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Gyula 200 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8233376
Referenciaszám: 63_bip
Frissítve: 3 napja

Gyula eladó családi ház 3 szobás: 39,9 millió Ft

39,9 millió Ft
0 Ft/m²
200 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 126 251 Ft
Második évtől
165 537 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Megtaláltad álmaid otthonát, vagy az ideális befektetést, ami folyamatos bevételi forrást biztosít! Gyulán a Várfürdőtől és a város nevezetességeitől pár száz méterre, Magyarország egyik legszebb történelmi fürdővárosában, egy polgári stílusú, téglaépítésű társasház tágas, 91 m²-es lakása vár Rád, ami teljes körűen felújítva, azonnal költözhető állapotban várja új tulajdonosát. Ez a lakás nem csak otthonként, hanem akár apartmanként is tökéletes választás, hiszen a belváros közelsége, a rendezett, zárt udvar és a modern, dupla komfortos kialakítás igazi vonzerőt jelent a turisták számára. Képzeld el, hogy miközben Te távol vagy, az ingatlanod biztonságban van, és akár folyamatosan pénzt is termel neked, ha kiadod! A lakás elrendezése rendkívül praktikus, két fürdőszobával rendelkezik, ami ideális egy növekvő család számára, vagy több vendég elszállásolására is. A frissen felújított elektromos fűtésrendszer és a hűtő-fűtő klíma biztosítják a kényelmet az év minden szakában. A lakásban minden modernizálva lett: új villany- és vízvezetékek, radiátoros fűtés, hang- és hőszigetelés – semmi sem maradt a véletlenre bízva! A belmagasság és a tágas belső terek igazán impozánssá teszik ezt az ingatlant, és a nyugati fekvésű nappali mindig fényárban úszik. Ha még fontos a kert is, akkor örömmel fogadod majd, hogy itt az is rendelkezésedre áll, ahol élvezheted a napsütést, vagy akár a vendégeid is pihenhetnek egy kellemes nap után. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget! Ha ingatlant keresel magadnak vagy akár befektetésként, Gyula szívében minden adott, hogy boldog otthonra lelj vagy sikeres apartmanüzletbe fogj. Hívj bizalommal, nézd meg személyesen, és váltsd valóra terveidet most! Maximum első emeletig, tömblakás beszámítása is lehetséges, értékegyeztetéssel!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosjó beosztásújó közlekedésűvilágosgardrób

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy Gábor Biztoslak Ingatlan és Pénzügyi Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 947 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy Gábor Biztoslak Ingatlan és Pénzügyi Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 947 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY