Eladó ház Gyula 240 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Gyula 240 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8215151
Referenciaszám: 927342
Frissítve: 27 napja

Gyula eladó családi ház 9+1 fél szobás: 159 millió Ft

159 millió Ft
662 500 Ft/m²
240 m²
Alapterület
749 m²
Telek
9+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 503 104 Ft
Második évtől
659 658 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Gyula város csendes, de mégis jól megközelíthető részén, a Gyula Fürdőövezet városrészben egy 240 m² alapterületű, 2 szintes, jó szerkezetű családi ház. Az ingatlan 749 m²-es telek mérettel rendelkezik, így elegendő helyet biztosít a meglévő pincének, a melléképületnek, garázsnak és a jelenleg is telken található gyümölcsfáknak is. A házban összesen 7 szoba, 3 nappali, 2 konyha, 3 fürdőszoba, 4 mosdó és számos gardrób, tároló, dolgozószoba is helyet kapott. Az ingatlan 1990-ben épült, nagyon masszív beton lábazatra, tégla falazattal, szerkezetileg jelenleg is kifogástalan állapotban van. A külső nyílászárók fából készültek két rétegű üvegezéssel, melyek közül az utcafronti ablakok redőnyözöttek. A fűtésről két nagyteljesítményű gázkazán gondoskodik radiátor hőleadókkal, illetve egy nagyméretű, szép állapotú csempekályha is található a házban, mely a téli hónapokban az egész ingatlant felfűti. A nyári időszakban 2 db klíma segíti a hűsölést. A melegvíz bojlerről megoldott, melyek működtetése éjszakai áramról megoldott. A házban rézvezetékek találhatóak, az áramellátás 3x16A. Kedvező kialakításának köszönhetően akár két teljesen külön lakrészre bontható, de apartmanház kialakításához is tökéletes adottságokkal rendelkezik. A kertben egy különálló pince, két garázs és melléképület mellett számos gyümölcsfa is helyet kapott, melyek öntözéséhez fúrott kút áll rendelkezésre. A gépkocsik beállására a kert felől elektromos kapu, illetve szintén elektromos garázskapu áll rendelkezésre. Mivel sarki telek, így a ház két utcáról is rendelkezik bejárattal. Az itt lakók biztonságáról riasztórendszer gondoskodik. Kitűnő elhelyezkedésének köszönhetően a Várfürdő és a Vár mindössze 200 méterre található, az utca mégis csendes. A közelben található étterem, élelmiszerbolt és a belváros is egy könnyed sétával elérhető. Alakítsa át apartman házzá vagy újítsa fel kétgenerációs otthonná! Az Ön döntése! Hívjon és tekintse meg személyesen, higgye el megéri!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1990
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
gardróbpincemelléképületklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dr. Folczné Szentléleki Enikő Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 392 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dr. Folczné Szentléleki Enikő Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 392 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY