Eladó ház Gyula 200 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Gyula 200 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8215150
Referenciaszám: 982055
Frissítve: 26 napja

Gyula eladó családi ház 8 szobás: 36,9 millió Ft

36,9 millió Ft
184 500 Ft/m²
200 m²
Alapterület
646 m²
Telek
8 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 116 758 Ft
Második évtől
153 091 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Gyula belvárosában eladóvá vált egy 200 nm alapterületű, 1905-ben épült, bontandó/felújítandó állapotú polgári ház. Az ingatlan 646 nm alapterületű körbekerített telken található. A ház vályog+tégla falazatú, aljzata részben betonozott, részben hajópadló. Az ingatlan alatt pince is található. A ház belmagassága 3,5 m. A telken belül megtalálható a víz, gáz, csatorna és a villany is. A hely műemlékvédelmi terület, de tekintettel az állapotára előzetes egyeztetés alapján a bontása engedélyezhető. Az ingatlan építési övezeti besorolása Lke/z, új ingatlan építése esetén a beépíthetőség 35%, Zártsorú beépítés engedélyezett, a megengedett legnagyobb épületmagasság 5,5 m. Az utcafronti rész 27 méter. Az ingatlan két helyrajzi számon van, de csak egyben eladó, a két épületrész külön víz-, gáz- és villanyórával rendelkezik. Az elektromos hálózat mindkét épületrészben 3x16A. A ház tehermentes, 1/1 tulajdon és akár azonnal birtokba vehető. A belváros mindössze 2 perces sétával elérhető. Tökéletes elhelyezkedésének köszönhetően nagyon jó befektetési lehetőség építési vállalkozóknak, illetve azoknak, akik nem ijednek meg a kihívásoktól és úgy döntenek felújítanának egy patinás épületet. Hívjon és nézze meg élőben mit lehet kihozni belőle! Az ingatlanra vonatkozó HÉSZ kivonat rendelkezésemre áll, amennyiben további kérdése van keressen a megadott telefonszámon!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Építés éve:
1905
Energetikai besorolás:
I

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dr. Folczné Szentléleki Enikő Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 392 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dr. Folczné Szentléleki Enikő Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 392 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY