Eladó ház Gyula, Újváros 125 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Gyula, Újváros 125 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8227121
Referenciaszám: 267643
Frissítve: 12 napja

Gyula eladó családi ház 4 szobás: 46,9 millió Ft

46,9 millió Ft
375 200 Ft/m²
125 m²
Alapterület
576 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 148 400 Ft
Második évtől
194 578 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Gyulán, Újvárosban csendes utcában eladóvá vált egy nagyon jó elrendezésű, tágas terekkel rendelkező, tökéletes szerkezeti állapotú családi ház. Az ingatlan 576 nm alapterületű, körbekerített telken helyezkedik el. A ház betonlábazatra épült tégla falazattal, a tető is nagyon jó állapotban van. Az ingatlanban 2 tágas szoba, nagy méretű, étkezős nappali, kamra, külön fürdőszoba és WC, valamint egy 12 nm alapterületű konyha is helyet kapott. A ház teljes alapterülete 123 nm, melyben egy garázs és egy kazánház is található. A szobák és a nappali külön megközelíthetőek, egyedi elrendezésének köszönhetően amerikai konyhás nappali és +egy hálószoba is kialakítható. A fűtésről BAXI (2021) gázkazánról működtetett radiátorok gondoskodnak, a melegvíz bojlerről megoldott. Az ablakok a két nagyszobában műanyagra lettek cserélve, 3 rétegű üvegezéssel, redőnnyel és szúnyoghálóval ellátottak. Az áramhálózat 32A-re lett bővítve. A kertkapcsolatot egy 11 nm alapterületű fedett terasz biztosítja. A kertben egy szintén fedett kocsibeálló is helyet kapott. A ház tehermentes, 1/1 tulajdonú és akár azonnal birtokba vehető. A közelben található élelmiszerbolt, iskola, óvoda, pékség, a vasútállomás, de a belváros is néhány perces sétával elérhető. Kitűnő választás fiataloknak, családosoknak, hiszen az ingatlanra CSOK+ igényelhető! Amennyiben egy csendes helyen lévő, jó elrendezésű, tágas és napfényes otthonra vágyik most megtalálta! Hívjon mielőbb és nézze meg! Érdemes!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
E
teraszmelléképület

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dr. Folczné Szentléleki Enikő Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 392 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dr. Folczné Szentléleki Enikő Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 392 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY