Eladó ház Gyula, Törökzug 75 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Gyula, Törökzug 75 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8229614
Referenciaszám: 714803
Frissítve: 12 napja

Gyula eladó családi ház 3 szobás: 38,9 millió Ft

38,9 millió Ft
518 667 Ft/m²
75 m²
Alapterület
723 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 123 086 Ft
Második évtől
161 388 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egy remek állapotú, 1971-ben épült, téglaépítésű családi háza Gyula Törökzugi városrészén, amely egy csendes, családias környezetben helyezkedik el. Az ingatlan hasznos alapterülete 75 négyzetméter, míg a telek 723 négyzetméteres, rendezett udvarral, ahol a betonozott bejáró, és az elektromosan nyitható kapu teszi kényelmesebbé a mindennapokat. A házban két és fél szoba található, amelyek padlózata igényes fa parkettával burkolt. A lakás további helyiségei közé tartozik egy konyha, egy fürdőszoba tusolóval és WC-vel, valamint egy folyosó, kazánház és kamra. A fürdőszoba, konyha és előszoba hidegburkolattal rendelkezik, ami praktikus és könnyen tisztán tartható. A ház fűtése központi rendszerű, ahol a melegről egy modern, 2022-ben beépített Viessmann kondenzációs gázkazán gondoskodik, régi típusú radiátoros hőleadókkal, míg a nyári hónapokban egy 2023-ban beépített 3,2 kW-os Gree márkájú klíma biztosítja a kellemes hőmérsékletet. A használati melegvíz ellátást villanybojler biztosítja. Az ingatlan villamos hálózata 3x16 amperes kapacitással, plusz vezérelt árammal van felszerelve. Az épületben a nyílászárók fa tokba épített, kétszárnyú ablakok, melyek redőnnyel vannak ellátva, továbbá az ajtók is fából készültek. Az udvaron található egy 30 négyzetméteres, fűthető téglaépület, amely két helyiségből és egy kis barkácshelyiségekből áll, így számos lehetőséget kínál akár tárolásra, akár hobbihelyiségként való használatra. Ezen kívül az udvaron különböző tárolók, valamint egy kutyakennel is helyet kapott, ami ideális lehet kisállattartóknak. Az ingatlan ideális választás mindazok számára, akik egy nyugodt, kellemes környéken keresnek otthont. Per és tehermentes, azonnal költözhető, CSOK Plusz igénybe vehető. Amennyiben megtetszett Önnek az ingatlan, vagy további információra lenne szüksége, akkor keressen nyugodtan. Kérésre külső, vagy további képeket telefonos beazonosítást követően küldöm. Ügyfeleink számára irodánk teljes jogi hátteret, adás-vétellel kapcsolatos térítésmentes jogi tanácsadást biztosít! Bank semleges, díjmentes hiteltanácsadással is hozzájárulunk, hogy megtalálja az Ön számára legkedvezőbb megoldást!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1971
Energetikai besorolás:
G
teraszmelléképületklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gajdács József Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 677 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gajdács József Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 677 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY