Eladó ház Gyula, Törökzug 100 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Gyula, Törökzug 100 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8163284
Referenciaszám: 749496
Frissítve: 26 napja

Gyula eladó családi ház 3 szobás: 58,9 millió Ft

58,9 millió Ft
589 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
712 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 186 370 Ft
Második évtől
244 364 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Tökéletes családi fészek keresi új tulajdonosát. Amennyiben olyan házat keres, ami minden igénynek megfelel, most megtalálta! Ez az ingatlan jó szerkezeti állapotú, nagyon jó elrendezésű, napfényes, tágas terek jellemzik és a telekméret is ideális. A ház tégla falazatú, alapterülete 100 nm. 2018-ban teljeskörűen fel lett újítva, melynek keretében cserélve lettek a villanyvezetékek a főépületben és a melléképületben egyaránt (32 A + a bojlernek éjszakai áram) , emellett cserélve lettek a vízvezetékek, fel lett újítva a fürdőszoba és a konyha is. 2019-ben új műanyag ablakok és bejárati ajtó került beépítésre. 2022-ben megtörtént a ház külső hőszigetelése (10 cm), vakolása illetve a terasz is új tetőt kapott. A fűtésről gázkazánról működtetett radiátorok gondoskodnak, a melegvíz bojlerről megoldott. A telek alapterülete 712 nm, melyben számos gyümölcsfa, garázs és több tároló is helyet kapott. A kertkapcsolatot egy 16 nm alapterületű fedett terasz biztosítja. Az ingatlanban található bútorok igény szerint megvásárolhatóak, külön megegyezés tárgyát képezik! Elhelyezkedése is nagyon kedvező, mivel csendes utcában van, de a közelben található élelmiszerbolt, iskola, óvoda, bölcsőde, és orvosi centrum is. Tökéletes választás fiataloknak, időseknek és családosoknak egyaránt, hiszen egy alacsony rezsivel fenntartható korszerű ingatlan. Hívjon mielőbb, legyen ez a következő otthona!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1972
Energetikai besorolás:
B
teraszmelléképület

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dr. Folczné Szentléleki Enikő Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 392 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dr. Folczné Szentléleki Enikő Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 392 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY