Eladó ház Gyula, Gyulavári 141 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Gyula, Gyulavári 141 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8182699
Referenciaszám: 082670
Frissítve: 26 napja

Gyula eladó családi ház 3 szobás: 29,9 millió Ft

29,9 millió Ft
212 057 Ft/m²
141 m²
Alapterület
1830 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 94 609 Ft
Második évtől
124 049 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Gyulavári főutcáján a ’30-as években épített polgári stílusú családi ház, amely folyamatosan karban volt tartva, lakható állapotban van, viszont a mai kor elvárásai szerint felújításra szorul. Az 1830 m2 területű telken fekvő 141 m2 (+5 m2 terasz) hasznos alapterületű ingatlan vegyes falazatú, amely nagy része vertfal, kerámia téglával kiegészítve. Tetőszerkezete stabil. Lábazata fagyálló téglából került kialakításra. Falazata száraz, nedvesség nyomai nem láthatóak. A konyha, valamit fürdőhelyiség betonozott, égetett mázas kerámiaburkolattal fedett. Szobái hajópadlóval, a folyosó linóleummal burkolt, a kamrahelyiség aljzata pedig döngölt föld. A szobák ablakai fa tokba épített duplaszárnyas ablakok szimpla üvegezéssel, redőnnyel ellátva, a folyosó részen fa nyílászárók kerültek beépítésre duplarétegű hőszigetelt üvegezéssel. Az ingatlanba kettő bejárati lehetőség van fa bejárati ajtón keresztül. Az épület fűtése gázkonvektorokkal megoldott, kiegészítve helyiségenként beépített csempekályhákkal. Használati melegvíz ellátást cirkó gázkazán biztosítja. A jó elrendezésnek köszönhetően tágas és világos terek fogadják az új tulajdonosokat. Helyiségei: folyosó, amelyből elérhető 2+1 szoba, kamra, konyha, tusoló, Wc. Az ingatlan kamrája alatt egy 9 m2 alapterületű pincehelyiség került kialakításra. A házzal összeépítve található egy 31 m2 alapterületű betonozott garázs, mellette egy 35 m2 alapterületű tárolóhelyiség. Az udvar gondozott, számos szőlőtőkével, dísz és gyümölcsfákkal telepített, amelyeket ásott kútról lehet locsolni. Az udvar további részét képezi egy 8 m2 hasznos alapterületű nyárikonyha, továbbá egy góré és egy fatároló helyiség. Az ingatlan gázvezeték hálózata, valamint a melegvizet előállító cirkó vízmelegítő kéménye kicserélésre került. Per és tehermentes, azonnal költözhető, CSOK Plusz igénybe vehető. Amennyiben megtetszett Önnek az ingatlan, vagy további információra lenne szüksége, akkor keressen nyugodtan. Kérésre külső, vagy további képeket telefonos beazonosítást követően küldöm. Ügyfeleink számára irodánk teljes jogi hátteret, adás-vétellel kapcsolatos térítésmentes jogi tanácsadást biztosít! Bank semleges, díjmentes hiteltanácsadással is hozzájárulunk, hogy megtalálja az Ön számára legkedvezőbb megoldást!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1930
Energetikai besorolás:
H
pincemelléképület

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gajdács József Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 677 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gajdács József Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 677 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY