Eladó ház Győrvár 54 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Győrvár 54 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8224997
Referenciaszám: 170708
Feltöltve: 18 napja

Győrvár eladó családi ház 2 szobás: 18,9 millió Ft

18,9 millió Ft
9 658 Ft/m²
54 m²
Alapterület
1957 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 59 803 Ft
Második évtől
78 412 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda kínálatában eladó a #170708 hivatkozási számú győrvári családi ház. Eladásra kínálok Győrváron egy tégla építésű 54 m2-es, jó állapotban lévő, kertes családi házat. Az ingatlan 2 külön nyíló szobával, konyhával, kamrával, fürdőszobával, wc-vel előtérrel, rendelkezik, amely igény szerint modernizálható. 2 melléképület is rendelkezésre áll a tárolásra, az egyik alatt pince is kialakításra került. Az otthon melegét kombinált gázkazán biztosítja. Az 1957 nm jó termőföld konyhakert művelésére is további kedvet adhat az új tulajdonos számára. A területből körülbelül 800-1000 négyzetmétert szükséges gondozni, ahol gyümölcsfák is találhatók, míg a többi részt egy helyi gazdálkodó műveli. A település csendes, barátságos környezetben helyezkedik el, Zalaegerszegtől 16 km-re, Vasvártól 8 km-re távol a nyüzsgéstől. A ház takaros, barátságos szomszédokkal rendelkező családi ház. Győrvár rendelkezik óvodával, iskolával, házi orvossal , valamint egy Makovecz Faluházzal, ahol kulturális közösségi szolgáltató tér található. A ház dél-keleti fekvésű, így egész nap természetes fény árasztja el. Ez a családi ház ideális választás lehet mindazok számára, akik egy vidéki életstílusra vágynak, csendes környezetben, mégis könnyen elérhető közelségben Zalaegerszegtől, Vasvártól.   Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó győrvári családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #170708 Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1963
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kocsisné Wettstein Judit Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 779 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kocsisné Wettstein Judit Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 779 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY