Eladó ház Győrújfalu 171 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Győrújfalu 171 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8287324
Referenciaszám: 171307-4756326
Feltöltve: 1 napja

Győrújfalu eladó családi ház 4 szobás: 189,99 millió Ft

189,99 millió Ft
1 111 053 Ft/m²
171 m²
Alapterület
1247 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 601 162 Ft
Második évtől
788 230 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Győr - Belváros Ingatlaniroda kínálatában eladó a #171307 hivatkozási számú győrújfalui családi ház. Eladó modern családi ház Győrújfaluban – tágas otthon, zöld környezetben! Győrújfalu, Győr közvetlen szomszédságában található, az egyik legfelkapottabb lakóhely azok számára, akik Győrből kiköltöznének, de mégis közel szeretnének maradni a városhoz. A település folyamatosan fejlődik, és számos gyönyörű családi ház épült itt, kiváló infrastruktúrával és kellemes, zöld környezettel. Az eladó ingatlan egy 2017-ben épült 170 m²-es, nívós családi ház, mely egy 1200 m²-es, parkosított telken helyezkedik el. A házhoz tartozik egy dupla garázs, és kiváló energetikai megoldásokkal rendelkezik: padlófűtés, mennyezethűtés, valamint hőszivattyús fűtési rendszer biztosítja a maximális kényelmet. A 3 métert meghaladó belmagasság és a háromrétegű műanyag nyílászárók világos, tágas tereket teremtenek. Az ingatlan elrendezése három hálószobát, egy tágas nappalit, két fürdőszobát kínál, így ideális választás nagyobb családok számára is. A kert igazán különleges: öntözőrendszerrel, robot fűnyíróval és egy saját furt kúttal lett felszerelve, így a karbantartás minimális, a szépség pedig garantált. Ideális választás mindazoknak, akik kényelmes, modern, és zöld környezetre vágynak, mindössze néhány percnyire Győrtől. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó győrújfalui családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.Hivatkozási szám: #171307Az Openhouse Győr - Belváros Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2017
Energetikai besorolás:
A
duplakomfortosgarázsjó közlekedésűcsendesinternetalacsony közös költséghőszigeteltriasztókaputelefonredőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár Szidónia Open House - Openhouse Győr - Belváros Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 372 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár Szidónia Open House - Openhouse Győr - Belváros Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 372 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY