Eladó ház Győrújbarát 100 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Győrújbarát 100 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8274428
Feltöltve: 10 napja

Győrújbarát eladó családi ház 4 szobás: 47,9 millió Ft

47,9 millió Ft
479 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
3200 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 151 564 Ft
Második évtől
198 727 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Győrújbaráton eladó egy 100 m2 lakótérrel rendelkező, szépen karban tartott családi ház, 3200 m2-es telekkel. Az ingatlan a 70-es években, téglából épült. A kapun belül egy kisebb előkert fogad, a bejárati ajtó előtt pedig egy 8m 2-es fedett terasz található. A belső terek elrendezése: előszoba, 3 külön nyíló szoba, nappali-étkező, konyha, kamra, padlásfeljáró, fürdőszoba, wc. A fő falak 38 cm vastagságúak, téglából falazottak. A nyílászárók egyes helyiségekben műanyag, másutt pedig műanyaghatású fa, illetve eredeti fa ablakok. A hálókban az ablakok 5 éve cserélve lettek, 2 rétegű, hőszigetelt üvegezésű, műanyaghatású fa ablakokra. A fűtést az egyik szobában egy hőtárolós villanykályha, a két hálószobában és a nappali-étkező részben konvektorok szolgáltatják. Az alternatív fűtést egy, a ház központi részén található, kiválóan működő cserépkályha biztosítja. Meleg vízzel egy 80 literes gázbojler látja el az ingatlant. A tető felújítása 2014-ben megtörtént, melynek során a masszív tartógerendákon kívül minden megújult: cseréptartó lécek, cserépfedés, bádogozás, ereszcsatornák. Az ingatlanban az áramerősség jelenleg 3 fázisos 25A, éjszakai árammal kibővítve. A családi ház szerkezetileg stabil, masszív, száraz. A ház mellett közvetlenül egy 22 m2-es garázs helyezkedik el egy tárolóval, illetve innen nyílik egy 6 m2-es terménytároló pince. A telek mérete 3000 m2, részben bekerített. Az udvar hátsó részén található egy füstölő, valamint egy melléképület, mely eredetileg állattartási cél, jelenleg tárolási élt szolgál. Az ingatlan megvásárlásához a személyi feltételek megléte esetén 11 M Ft. babaváró, valamint 15 M Ft, illetve 30 M Ft. CSOK PLUSZ hitel igényelhető, melynek lebonyolításában irodánk díjmentes segítséget nyújt. Amennyiben szeretné megtekinteni a házat, időpont egyeztetés céljából várom hívását, akár hétvégén is: 30/ 2 905 405.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1970
Terasz:
10 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosgarázskertkertkapcsolatosjó közlekedésűcsendes

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Kacsaláb Ingatlan Iroda Marcal-Lajta Bt. Az iroda összes hirdetése
+36 30 290 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Kacsaláb Ingatlan Iroda Marcal-Lajta Bt. Az iroda összes hirdetése
+36 30 290 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY