Eladó ház Győr 155 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Győr 155 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8278998
Referenciaszám: HZ074094
Frissítve: 4 napja

Győr eladó családi ház 5 szobás: 279 millió Ft

279 millió Ft
1 800 000 Ft/m²
155 m²
Alapterület
1181 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 882 805 Ft
Második évtől
1 157 514 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
FEDEZZÉTEK FEL Győr rejtett KINCSÉT!A tökéletes MENEDÉKET!KÜLÖNLEGES otthon RÉVFALUBAN!KÉPZELETBEN már ott vagytok?Vidéki udvarházak hangulatát idézi meg ez a 189 m2-es (154 m2 lakótér, 35 m2 garázs) PÁRATLAN családi ház egy cseppnyi provanszi stílussal fűszerezve Győr legkedveltebb városrészében RÉVFALUBAN. TÁGAS terek, TERMÉSZETES anyagok, KÜLÖNLEGES megoldások, mindent átható nyugalom!Hagyjátok magatok mögött a várost, a mindennapi problémákkal együtt, lépjétek át a küszöböt és csöppenjetek be egy másik világba. Egy igazi otthonba, ahol minden nap teljesen kipihenhetitek magatokat! Ahol kíváncsi szemek elől elbújva csak ti vagytok együtt a CSALÁDDAL!Képzeljétek el:-A reggeli kávét a NAPSÜTÜTTE teraszon.-A családi vagy baráti összejöveteleket kemencében sült finomságokkal, finom borokkal.-A konyhában sürgő-forgó gyerekeket a hatalmas épített sziget körül, a közös főzőcskézés örömét.-A nyári estéket a hűs diófa alatt.-Az ünnepeket PAZAR KÖRNYEZETBEN.És mi lenne, ha mindez nem csak képzelet lenne? Ha minden napotok így telne? Ez az OTTHON rátok vár. Csupán pár percnyire a belvárostól. Műszaki tartalmakkal nem untatnálak benenteket, higgyétek el KIVÁLÓ ÁLLAPOTBAN vár rátok, és ha szeretnétek a tetőtér beépítésével további minimum 100 m2-rel bővíthető.  Akár külön bejárattal is, így fent egy önálló lakrész vagy bármely más funkció (műterem, iroda, hobby helyiség, stb.) is kialakítható.A képek és a szöveg -bár szeretném- nem adják át a hangulatot amit ez a ház áraszt magából, de nem is akarok elárulni mindent. Akkor mi maradna nektek? Gyertek és éljétek át inkább saját magatok.KÉSZEN ÁLLTOK?HÍVJATOK! MUTATOM!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1970
Erkély:
9 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bella Csaba Duna House - Győr, Szövetség Az iroda összes hirdetése
+36 70 948 9
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bella Csaba Duna House - Győr, Szövetség Az iroda összes hirdetése
+36 70 948 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY