Eladó ház Győr 106 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Győr 106 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8234010
Referenciaszám: HZ035324
Frissítve: 8 napja

Győr eladó családi ház 3 szobás: 74,9 millió Ft

74,9 millió Ft
706 604 Ft/m²
106 m²
Alapterület
1205 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 236 997 Ft
Második évtől
310 745 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó családi ház Győr-Likócs csendes részén!Szeretne egy nyugodt, zöldövezeti környezetben élni, mégis közel Győr belvárosához? Akkor ez a Győr-Likócson található, tágas családi ház az ideális választás az Ön számára!A NETTO 106 m2-es ingatlan 3 szobával, nagy kerttel, tágas teraszokkal, nyári konyhával, 25 m2-es pincével, rengeteg tárolóhelyiséggel és egy 26 m2-es garázzsal rendelkezik. Az udvaron egy épített medence található, ami felújítás után a nyári melegben remek lehetőséget kínál a hűsölésre. Az ingatlan megkímélt állapotú, akár azonnal költözhető! A modern kialakítás és a kiváló elrendezés biztosítja a kényelmes családi életet.A tetőtér beépíthető, szerkezetileg elő lett készítve akár még 2 hálószoba kialakítására.A lakórész teljes felújításon esett át, nyílászárók hőszigetelt műanyag ablakokra lettek cserélve, redőnnyel.A kertben bőtermő szőlőlugas, és különböző fajtájú almafák teremtik meg a megfelelő vitaminutánpótlást a gondos gazdának. A locsolás ásott kútba helyezett szivattyúval gazdaságosan megoldható.Jellemzők:    Csendes környék – tökéletes azok számára, akik elvonulnának a város zajától    Jó közlekedés – Győr belvárosa autóval csupán pár perc    Tágas kert – ideális gyerekeknek, kertészkedéshez vagy pihenésre    Rengeteg melléképület - mindennek találni helyetLikócs Győr egyik városrésze, amely a város északi részén található, közel a Mosoni-Dunához. Bár közigazgatásilag a városhoz tartozik, Likócs megőrizte nyugodt, falusias jellegét, ami vonzóvá teszi azok számára, akik szeretnének távolabb élni a város zajától, mégis könnyen elérhető közelségben maradnának. A városrész csendes, családias környezetet biztosít, ahol a természet közelsége és a zöldövezet dominál.Likócson régebbi és új építésű családi házak egyaránt megtalálhatók, és az infrastruktúra is jól fejlett. A közeli bevásárlási lehetőségek, iskolák, és a jó közlekedési kapcsolatok (autópálya és buszjáratok) biztosítják, hogy a városközpont mindössze néhány perc alatt elérhető legyen. Ideális hely azok számára, akik békére, nyugalomra vágynak, de nem szeretnének túl messze lenni a város nyújtotta kényelmi lehetőségektől.   Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget! Ideális választás családok számára, vagy akár befektetési céllal is kiváló.További információért, vagy megtekintésért hívjon bizalommal! Akár hétvégén is megtekinthető!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1965
Erkély:
13 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Skokán Tamás Duna House - Győr, Szövetség Az iroda összes hirdetése
+36 30 230 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Skokán Tamás Duna House - Győr, Szövetség Az iroda összes hirdetése
+36 30 230 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY