Eladó ház Győr 176 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Győr 176 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8192749
Referenciaszám: HZ067741
Frissítve: 21 napja

Győr eladó családi ház 5 szobás: 104,9 millió Ft

104,9 millió Ft
596 023 Ft/m²
176 m²
Alapterület
387 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 331 922 Ft
Második évtől
435 209 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Csodás Otthon Győr-Révfaluban, a Vízpart Közelségében!Képzelje el, hogy egy kellemes nyári estén a nyugati fekvésű, kert felé néző teraszon vacsorázik, miközben a nap lassan lenyugszik, és aranyszínű fényével beragyogja az otthonát. Mindehhez ez az 1986-ban újjáépített ház minden szempontból tökéletes választás.Főbb jellemzők:Lakóterület: 162 m²Terasz: 27 m²Garázs: 15 m²Nyugati fekvésű, körbenapozottKényelmi szolgáltatások:Gáz központi fűtés radiátorokkal és padlófűtésselFatüzelésű cserépkályhaKétrétegű műanyag ablakok és Velux tetőtéri ablakokBelső elrendezés:Földszint: nappali, étkező, konyha, kamra, fürdőszoba WC-vel, előszoba lépcsőfeljáróvalEmelet: 4 nagyméretű szoba, (mindegyikben csak az egyik falsík ferde), fürdőszoba WC-vel, közlekedőEgyéb jellemzők:Járólap a földszinti helységekben, szőnyegpadló az emeletenFélig alápincézett3x16 A áram és ipari áramFafödémes, betoncserép tetővelA ház korszerűsítést igényel, ezáltal Ön személyre szabhatja és teljesen saját ízlésére formálhatja új otthonát.Győr Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő városa, amely kiváló infrastruktúrával, gazdag kulturális élettel és számtalan szórakozási lehetőséggel büszkélkedhet. A város történelmi belvárosa, hangulatos kávézói és éttermei, valamint a gyönyörű zöldterületei és parkjai mind hozzájárulnak ahhoz, hogy igazán különleges hely legyen.Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, találja meg álmai családi házát Győr egyik legszebb részén!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1960
Erkély:
27 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Németh Krisztina Duna House - Győr, Szövetség Az iroda összes hirdetése
+36 20 388 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Németh Krisztina Duna House - Győr, Szövetség Az iroda összes hirdetése
+36 20 388 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY