Eladó ház Győr, Szabadhegy 137 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Győr, Szabadhegy 137 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8180991
Referenciaszám: 112575
Frissítve: 10 napja

Győr eladó családi ház 3 szobás: 96,3 millió Ft

96,3 millió Ft
702 920 Ft/m²
137 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 304 710 Ft
Második évtől
399 529 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Győr - Moson - Sopron megye, Győr - Szabadhegy, családi ház eladó! A Rozgonyi utcai ingatlan 998 m2 -es telken fekszik, 2 m-es előkerttel. DK - ÉNy tájolású telek utcafrontja 14 m széles, körbekerített, betekintésmentes, parkosított, szépségdíjas kerttel. A főépületen kívül dupla garázs, alápincézett tároló, kerti filagória, hangulatos kerti berendezések díszítik. Pompás dísznövények, valamint gyümölcsfák ékesítik. . A kreatív tervezésű, teljeskörűen felújított lakótér 115 m2 nagyságú, nappali - étkező - konyha központi lakótérre kapcsolódnak a külön bejáratú hálók, fürdők. Minden helyiség tágas, természetes benapozású, praktikus térkapcsolatú. A konyha beépített eszközökkel, gépekkel ellátott, melyek nagy része garanciális. Az épület riasztórendszerrel biztosított. . Szerkezet: - beton sávalap - simított aljzatbeton, parketta ill. járólap fektetéssel - szilikát fal + hőszigetelés - vasbeton födém, + hőszigetelés - Kömmerling nyílászárók, redőny, szúnyogháló - vörösfenyő ácsolat, fólia, kerámia tetőcserép - kombi, turbó gázkazán, radiátoros hőleadás . Az udvar beton térkővel ellátott, Hörmann garázskapukon jutunk a kerámia burkolatú, fűtött garázsba, ahonnan közvetlen összeköttetés van a lakótérrel. . Növényekkel körbevett kerti filagória biztosítja a kapcsolatot a kert és a lakás között. Fa tartó- és tetőszerkezete kerámiacserép fedésű. . A kerti tároló az épületegyüttes része, közvetlen udvari kapcsolódású, alápincézett, alapterülete 2 x 15 m2 [pince + földszint]. Az öntözővizet fúrt kút látja el, valamint öntöző vízcsap, külön óráról. . Az ingatlan per és tehermentes, a tulajdonviszony rendezett. Kérem tekintse meg a fotókat és az alaprajzokat, felmerülő kérdéseiben állok rendelkezésére.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Krammer Gábor Remmark Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 417 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Krammer Gábor Remmark Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 417 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY