Eladó ház Győr, Révfalu, Zemplén 198 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Győr, Révfalu, Zemplén 198 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8253783
Feltöltve: 23 napja

Győr eladó családi ház 4+1 fél szobás: 98,9 millió Ft

98,9 millió Ft
499 495 Ft/m²
198 m²
Alapterület
730 m²
Telek
4+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 312 937 Ft
Második évtől
410 316 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Multifunkciós, kétszintes családi ház Győr-Révfaluban! Lakásfelújítási állami támogatás igénybe vehető rá! Kényelmes családi otthont keres Győr egyik legkedveltebb környékén? Ne keressen tovább! Eladóvá vált ez a tágas, két szintes családi ház. Az ingatlan Révfaluban frekventált helyen, az Audi iskola mellett található, a belvárostól, egyetemtől pár perc sétára. Csendes utcában, két szintes családi ház (van lehetőség 3. szint beépítésére) önálló garázzsal, pincével. Saját erkéllyel, az udvarra néző terasszal. Az udvaron saját tároló található, ahol van villany és víz. Az ingatlan 198 m2 területű, található benne 2 konyha, étkező, kamra, 2 nappali, 4 szoba, 2 fürdőszoba, egy wc a fürdőszobában, plusz egy különálló wc. Főbb jellemzők: Elhelyezkedés: 9026 Győr, Révfalu városrész Környék: Az Audi iskola és egyetem közelében Ingatlan típusa: Kétszintes családi ház Szobák: 4 hálószoba Fürdőszobák: 2 fürdőszoba Konyhák: 2 konyha Extrák: Saját kert, terasz, önálló garázs, pince, udvari tároló Leírás: Ez a gyönyörű kétszintes családi ház kiváló lehetőséget kínál egy tágas és kényelmes otthonra. Az első szinten található egy nagy nappali, mely kellemes helyszínt biztosít a családi összejövetelekhez és pihenéshez egyaránt. Egy hálószoba és egy fürdőszoba található a földszinten, valamint konyha. A konyhából nyílik a terasz amely udvarra néz. Padlófűtés van az egész ingatlanban, továbbá rendelkezésre áll az emeleten található nappaliban egy cserépkálhya, mely biztosítja a hangulatot és a jó meleget. Az emeleten további három hálószoba található, melyek közül az egyik alkalmas lehet akár dolgozószobának is. Ezen a szinten egy konyha, étkező, nappali és fürdőszoba áll rendelkezésre a lakók kényelméért. Az emeleten található nappaliból az udvarra néző erkélyre tudunk kimenni. Az emeleten található konyhából és étkezőből pedig az utcafrontra néző erkély nyílik. Az ingatlanhoz tartozik egy tágas kert, mely ideális helyet nyújt a szabadban való pihenéshez és kikapcsolódáshoz. Emellett egy terasz is rendelkezésre áll, ahol kellemes nyári estéket tölthet el családjával és barátaival. A házhoz tartozik önálló garázs és pince is, melyek kényelmes parkolást és tárolási lehetőséget biztosítanak. Környék: Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, hiszen a Révfalu városrészben található, közel az Audi iskolához és az egyetemhez. A környék csendes és barátságos, ideális otthont kínálva kis és nagycsaládoknak egyaránt. Ha szeretné megnézni ezt a lenyűgöző családi házat, ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma! Ügyvédi irodánk kérésre az adásvétel teljes folyamatát lebonyolítja, illetve kontrollálja. Keresse irodánkat bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Központi fűtés
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosgarázskert

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Váczi Ügyvédi Iroda | Ingatlanközvetítés Az iroda összes hirdetése
+36 20 555 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Váczi Ügyvédi Iroda | Ingatlanközvetítés Az iroda összes hirdetése
+36 20 555 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY