Eladó ház Győr, Likócs 128 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Győr, Likócs 128 nm
+3 fotó
Hirdetéskód: 8287325
Referenciaszám: 170967-4756335
Feltöltve: 1 napja

Győr eladó családi ház 3 szobás: 85 millió Ft

85 millió Ft
664 063 Ft/m²
128 m²
Alapterület
308 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 268 955 Ft
Második évtől
352 648 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Győr - Belváros Ingatlaniroda kínálatában eladó a #170967 hivatkozási számú győri családi ház. Győr-Likócs új lakóparkja egy tökéletes helyszín az otthonteremtésre, ahol a városi pezsgés és a nyugalmas vidéki élet találkozik. Társasházak nélkül, sorház jellegű családi házak és önálló családi házak környezetében. Miért éri meg ide költözni? Számos előnye van ennek a varázslatos városrésznek. Elsőként említhetjük a gyönyörű zöld övezetben gazdag környezetet. Reggelente madárcsicsergésre ébredhetsz, miközben még mindig könnyen elérheted a város központját. Az infrastruktúra kiváló, ami kényelmessé teszi mindennapjaidat: közeli bevásárlóközpontok, iskolák egészségügyi intézmények. A lakóparkban üzlet is elérhető lesz. Az Audi mindössze néhány perc autóútra található, ami kiváló lehetőséget nyújt az ott dolgozók számára. Ha keresed a tökéletes otthont, lakóparkunk minden szempontból a legjobb választásnak bizonyul. Fűtéskész ár: 85 000 000 Ft Kulcsrakész ár: 90 900 000 Ft A zártsorú beépítésű családi ház 128,18 m2 (helyiséglista szerint) 23,7 m2 a garázs, 307,58 m2 telek Az építés 2024. tavaszán kezdődött! A földszinten található az amerikai konyhás nappali, wc, gardróbszoba, háztartási helyiség, tornác és a garázs. Az I. emeleten található a 2 szoba (igény szerint 3 db szoba), 2 fürdő, wc, gardróbszoba és loggia. Fűtési rendszere: Az épületben központi fűtés lesz kialakítva. Hőtermelők: A hőtermelő levegő-víz hőszivattyú lesz. Fűtési rendszer kialakítása: A rendszer kétcsöves, szivattyús, melegvíz-fűtés, 35/28°C padlófűtéssel A fürdőkben egy-egy ún. törölközőszárítós radiátor kerül elhelyezésre, melyek elektromos fűtőpatronnal is rendelkeznek. klíma előkészítés redőny előkészítés Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó győri családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.Hivatkozási szám: #170967Az Openhouse Győr - Belváros Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2024
Energetikai besorolás:
A+
duplakomfortosgarázsjó közlekedésűcsendesamerikai konyhagardróbinternetalacsony közös költséghőszigeteltparkettás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár Szidónia Open House - Openhouse Győr - Belváros Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 372 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár Szidónia Open House - Openhouse Győr - Belváros Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 372 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY