Eladó ház Győr, Győrszentiván 17 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Győr, Győrszentiván 17 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8199245
Feltöltve: 1 hónapja

Győr eladó családi ház 2 szobás: 15,3 millió Ft

15,3 millió Ft
900 000 Ft/m²
17 m²
Alapterület
1812 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 48 412 Ft
Második évtől
63 477 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Azonnal Megvásárolható Nyári-Lak Eladó! Győrszentiván Ismert Kertvárosi Részén Eladásra Kínálok Egy Nyári Lakot Kerttel És Mellék Épületekkel. Az ingatlan Zártkert ,de azonnal megvásárolható nem tartozik a földtörvény alá! A telek 1812 m2-es szélessége 11 m hossza 164 m. A könnyűszerkezetes kis ház 15 m2 + 2 m2-es szerszámtároló a téglából épült beton födémes pince 20 m2-es, a lemez garázs 7 m2. A kis ház előtt fedett terasz található. Közművek a telken: *16 A villany *8 méter mély vert kút házi vízmű rendszerrel. 2 db IBC tartály van elhelyezve a kertben hogy megkönnyítse a növények locsolását. A kertben nagyon sok gyümölcsfa van ( meggy, alma , szilva...stb). 2023 évben telepítésre került 14 db Ősi Magyar gyümölcs fa és 4 db új facsemete. A telek kiválóan alkalmas kertészkedésre vagy akár építkezésére a pince kiváló alap az építkezés megkezdésére. Amennyiben Érdekli A Lehetőség Hívjon Akár Hétvégén Is. A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok a Megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra! Irányára: 15.300.000.Ft Ingatlanazonosító: Gykzs0591 Királyné Zsuzsa Ellenőrzött Ingatlanértékesítő és Tulajdonos Az Iroda További Hirdetéseit Megtekintheti Az Alábbi Weboldalon: iroda.ingatlan.com/kiralyingatlan A Következő Szolgáltatásokkal Állunk Ügyfeleink Rendelkezésére: *Ingatlanközvetítés *értékbecslés *adásvételi szerződések elkészítése kedvező díjszabással kiváló ügyvédekkel *energetikai tanúsítvány készítése 24 órán belül *teljes körű díjmentes hitelügyintézés *babaváró hitel *Csok és a Csok + ügyintézése bármelyik hazai pénzintézetnél.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Nincs fűtés
Építés éve:
1980
Terasz:
12 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízkertkapcsolatosteraszpincemelléképület

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 225 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 225 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY